24.02.2014

Provinssirockin päiväkohtainen ohjelma 2014 julki

Festivaalin uusia kiinnityksiä ovat Stam1na ja Eläkeläiset-yhtyeen erikoisproduktio Humpfonia, jossa yhtye versioi yhdessä 40-henkisen Kuopion kaupunginorkesterin kanssa klassisen musiikin helmiä ja tunnettuja rokkiklassikoita.

Provinssirock julkistaa nyt päiväkohtaisen ohjelman, johon on kevään aikana luvassa vielä runsaasti lisäyksiä. Katso ohjelma (päivitetty 24.2.14): http://www.provinssirock.fi/ohjelma.
Festivaalin päiväkohtaiset liput ovat tästä päivästä alkaen myynnissä Provinssin omassa lippukaupassaLippupisteessä ja Tiketissä.

Jo 20 vuotta on Eläkeläiset pitänyt poljentonsa kipakkana. Moni menopala on orkesterin käsittelyssä saanut uuden hengen ja sisällön. Tällä kertaa Mozart, Beethoven ja Tšaikovski tuskin kääntyisivät haudoissaan vaan laittaisivat jalalla koreasti, kun Provinssin lavalle astuu Humpfonia eli Eläkeläiset-yhtye yhdessä mittavan, 40-henkisen Kuopion kaupunginorkesterin kanssa. Eläkeläisten sanoin: ”Ensimmäistä kertaa historiassa saamme kuulla klassisen musiikin helmiä sellaisina kuin niiden olisi aina pitänyt kuulostaa!”. Klassisten biisien lomassa Humpfonia-konsertissa kuullaan tunnettuja Eläkeläisten hittejä sinfoniaorkesterille sovitettuina. Fanien ei ole syytä olla huolissaan, että yhtye muuttuisi salonkikelpoiseksi. ”Konsertti tulee olemaan mielipuolinen kaikilla mahdollisilla mittareilla mitattuna!”, lupaa Onni Waris.

Suomimetallin ehdoton kansansuosikki, juuri uuden arvostelumenestysalbumin ”SLK” julkaissut Stam1na on niin ikään kiinnitetty Provinssin yhtyekaartiin. Lemiläispoppoo esiintyy lauantaina 28.6.

Kesähotellimajoitusta on jo saatavilla festivaaliviikonlopuksi ja vuokra-asuntoja voi varata tiistaista 25.2. alkaen. Majoitusvarauksissa auttaa: www.epmatkailu.fi. Hotellitiedusteluja voi tehdä suoraan hotelleista tai Etelä-Pohjanmaan Matkailun kautta, jonka kautta tehdään varaukset Omenahotelliin. Leirintäpaikkoja Camp Provinssiin voi varata Provinssirockin lippukaupasta ja lisätietoja kaikista majoitusvaihtoehdoista löytyy festivaalin verkkosivuilta.

Provinssirock, Seinäjoen Törnävänsaari, 27.-28.6.2014.

Päiväkohtainen ohjelma:

PE 27.6.
The Prodigy (UK)
Karnivool (AUS)
North Mississippi Allstars (US)
NONONO (SE)
Eläkeläiset: Humpfonia
Cheek
Viikate
Turmion Kätilöt
Sanni

LA 28.6.
Knife Party (AUS)
M.I.A. (UK)
Rudimental (UK)
Dropkick Murphys (US)
Bob Wayne (US)
Kolmas Nainen
Jenni Vartiainen
Haloo Helsinki!
Stam1na
Risto
Softengine

Ohjelmaan tulossa vielä lisäyksiä!

Liput:
2 päivää alkaen 95 euroa (31.3. saakka)
1 päivän liput alkaen 69 euroa
24H liput (sis. 2 päivän festivaalilipun ja leirinnän Camp Provinssissa to-su) alkaen 120 euroa. Tämä paketti myynnissä vain Provinssirockin lippukaupassa!

Majoitusvaihtoehtoja:
www.provinssirock.fi/majoitus_ja_leirinta
www.epmatkailu.fi

Lipunmyynti:
www.provinssirock.fi
www.lippu.fi
www.tiketti.fi

Lisätiedot:
www.provinssirock.fi
www.facebook.com/provinssirock
www.twitter.com/provinssirock
www.instagram.com/provinssirock

Provinssirockia järjestää Seinäjoen elävän musiikin yhdistys Selmu ry, joka järjestää myös Rytmikorjaamon klubi-iltoja ja konsertteja sekä Mikkelin Jurassic Rockia. Ensimmäinen Provinssirock juhlittiin vuonna 1979.