30.05.2011

Provinssirockin lipunmyynti kulkee kovaa

Majoituspaikkojen kysyntä ennätysvilkasta

Provinssirockin aikaiset majoitusmahdollisuudet alkavat täyttymään. Majoitusmahdollisuuksia Seinäjoella ja lähikunnissa on monia hotelleista, leirintäalueista, koulumajoituksista, maatila- ja mökkimajoituksesta aina yksityismajoitukseen.

Hotellimajoituspaikat ovat täyttyneet jo viime syksynä. Leirintäalueista ennakkoonvarattavissa ovat Camp Provinssi ja Kyrkösjärven leirintä. Camp Provinssi on jo loppuunmyyty, mutta Kyrkösjärven leirintään on vielä jonkin verran paikkoja vapaana. Muita leirintäalueita ovat festivaalialueen välittömässä läheisyydessä sijaitseva Seinäjoen leirintäalue ja kävelymatkan päässä oleva Sahalammen leirintä. Nämä edellä mainitut kaksi isoa leirintäaluetta täytetään ja myydään saapumisjärjestyksessä.

Koulumajoitusta on tarjolla Seinäjoella Törnävän koululla, Koulutuskeskus Sedulla sekä Marttilan koululla. Koulutuskes-kus Sedu on jo täynnä ja Törnävän koululle mahtuu majoittumaan vielä sunnuntaiyöksi. Marttilan koululla on vielä tilaa.

Etelä-Pohjanmaan Matkailun kautta voi tiedustella yksityismajoitusta. Yksityismajoituksen asunnot ovat ker-ros-, rivi- ja omakotitaloissa, joita paikalliset ihmiset ovat antaneet vuokralle festivaalivieraille. Yksityisasuntoja kaivataan edelleen välitykseen. – Korostamme sitä, että jonkinlainen yöpaikka löydetään kyllä kaikille, eikä tästä syystä kannata kenenkään jättää lippua ostamatta, kertoo Etelä-Pohjanmaan matkailun Marjo-Riitta Kaakinen.

Majoitusongelmiin helpotusta tuovat tänä vuonna myös bussikyydit Alahärmä – Ylihärmä – Kauhava – Lapua suunnasta.

Lipunmyynti
Provinssirockin lipunmyynti käy todella kovana: 3pvä/112€, 2pv (pe-la)/85€, 2pv (la-su)/90€, 1pv (pe tai la)/65€, 1pv (su) 70€. Lippuja myyvät mm. Provinssin verkkokauppa (www.provinssirock.fi/nettikauppa), Lippupalvelu ja Tiketti.

Majoitustiedustelut
Majoitustiedustelut: Etelä-Pohjanmaan Matkailu www.epmatkailu.fi, p. 06-420 9090. Toimisto on avoinna arkisin klo 9-16.
Seinäjoen leirintäalueesta vastaa urheiluseura TP-Seinäjoki, leirinta@tp-seinajoki.fi.
Sahalammen leirinnästä vastaa urheiluseura Seinäjoen Sisu, toimisto@seinajoensisu.fi.

Bussikyytitiedustelut:
Härmän Liikenne, www.harmanliikenne.fi; harmanliikenne@harmanliikenne.fi

Rytmikorjaamon tulevat illat:
19.6. Provinssirockin päätösklubi: Pelle Miljoona Oy, Problems?

Provinssirock 17.-19.6.2011 – Ihmisten Juhlaa jo vuodesta 1979

http://www.provinssirock.fi