17.10.2013

Provinssirockin lipunmyynti alkaa maanantaina 21.10.

Provinssirock-festivaalin lipunmyynti alkaa maanantaina 21.10.2013 klo 9. Juhannuksesta seuraavaan viikonloppuun siirtynyt festivaali tarjoaa uudistuneen alueratkaisun ja ohjelmakattauksen musiikkia ja hyvää fiilistä arvostavalle kansalle.

– Uudet ratkaisut Provinssialueella tulevat nostamaan kävijöiden viihtyvyyden ja festivaalin yllätyksellisyyden uusiin sfääreihin. Totaalisen muodonmuutoksen kokeva festivaalialue tulee olemaan yksi festivaalin pääesiintyjistä! Provinssirock on tunnettu uutta musiikkia esittelevästä ohjelmistostaan, josta jokainen löytää oman uuden suosikkinsa, lupaa tuotantopäällikkö Marko Kivelä.

Kahden päivän erikoishintainen lippu Provinssirockiin maksaa 85 euroa. Hinta on voimassa vuoden 2013 loppuun. Lippuja on saatavilla Tiketin ja Lippupisteen myyntipisteistä sekä Provinssirockin verkkokaupasta osoitteesta www.provinssirock.fi.

Tuleva Provinssirock juhlitaan Seinäjoen Törnävällä 27.-28.6.2014. Ensimmäinen Provinssirock järjestettiin vuonna 1979 ja Seinäjoen Elävän musiikin yhdistys Selmu ry on järjestänyt festivaalia vuodesta 1993.