14.06.2011

Provinssirockin lauantai ja sunnuntai loppuunmyyty

3 päivän liput on nyt myyty loppuun – perjantain päivälippuja vielä jäljellä

Provinssirockin lauantai ja sunnuntai saatiin täpötäyteen, kun 3 pv:n liput myytiin loppuun. Ainoa myynnissä oleva lippu on enää perjantai. Lauantaina ja sunnuntaina on portille enää turha saapua jonottamaan, sillä lippuja ei enää tuolloin myydä. Perjantain lippuja on myynnissä vielä Tiketin ja Lippupalvelun myyntipisteissä.

Tiedossa on siis kaikkien aikojen yleisöennätys! Edellinen yleisöennätys on vuodelta 2008, jolloin Törnävänsaaressa vieraili yli 75 000 festivaalikävijää. V. 2008 Törnävänsaaressa nähtiin mm. tänäkin kesänä Suomessa keikkaileva Foo Fighters.

Aikatauluun on tullut myös muutama muutos. Sunnuntaina soittoaikoja vaihtavat Saarilavalla keskenään Anna Puu ja ruotsalainen Graveyard. Anna Puun uusi soittoaika on klo 15 ja Graveyardin klo 17. Suureen suosioon noussut Jare & VilleGalle vaihtaa sunnuntaina esiintymispaikakseen Rumba-stagelta X-Stagelle ja heidän uusi soittoaikansa on klo 20.45.

Yleisöä kehoitetaan varautumaan ja vaihtamaan lippunsa rannekkeeseen ennakkovaihtopisteissä nopeuttaakseen festivaalialueelle pääsyä. Ennakkovaihtopisteitä on ympäri Seinäjoen kaupunkia ja voit tarkastaa kaikki ennakkovaihtopisteet osoitteesta www.provinssirock.fi.

Majoitusta on tarjolla vielä leirintäalueilla ja yksityismajoituksessa. Kahdella leirintäalueella, Seinäjoen leirintä ja Sahalammen leirintä, leirintäpaikkojen myynti aloitetaan keskiviikkona ja torstaina, jolloin leirintäalueet aukeavat. Kaksi leirintäaluetta, Camp Provinssi ja Kyrkösjärven leirintä, on jo myyty loppuun.

Koulumajoituspaikoista Törnävän koululla on vielä tilaa su-ma yöksi, muuten kaikki koulumajoituspaikat ovat täynnä.

Lipunmyynti
Provinssirockiin on myynnissä vielä perjantain päivälippuja 65€. Lippuja myyvät vielä Lippupalvelun ja Tiketin myyntipisteet ja Selmu ry:n tsto (Rytmikorjaamo, Seinäjoki).

Majoitustiedustelut
Majoitustiedustelut: Etelä-Pohjanmaan Matkailu www.epmatkailu.fi, p. 06-420 9090. Toimisto on avoinna arkisin klo 9-17.

PROVINSSIROCK – IHMISTEN JUHLAA JO VUODESTA 1979 17.-19.6.2011

http://www.provinssirock.fi