28.01.2014

Provinssirock uudistaa leirintäpalvelujaan

’- Uudet kiinnitykset Southern rock-yhtye North Mississippi Allstars (US), Karnivool (AUS), Bob Wayne (US) ja Kolmas Nainen

24h festivaalin uudet alueratkaisut tarjoavat majoittujille tänä vuonna monipuolisia vaihtoehtoja. Uutuutena Provinssirock tarjoaa leirinnässä mahdollisuuden varata telttapaikan joko Silent’n Green -alueelta, jossa on taattu rauha levätä juhlimisen lomassa tai erilliseltä alueelta, jossa ohjelmaa on ympäri vuorokauden. Leirintävaihtoehdot ovat nyt myynnissä festivaalin verkkokaupassa.

Entistä ekologisempi Provinssi
Festivaali kehittää vuosittain palveluitaan vastaamaan yhä paremmin festivaalivieraiden tarpeita. Ravintolamaailman päivityksen lisäksi myös ympäristöasioihin kiinnitetään jälleen erityisesti huomiota. Viime vuonna Provinssirockissa ei syntynyt yhtään kaatopaikkajätettä vaan kaikki jäte saatiin käsiteltyä ja laitelttua uusiokäyttöön. Samaan lopputulokseen ja ylipäätään käsiteltävän jätemäärän minimoimiseen tähdätään tulevanakin kesänä.

Maailmalla kohuttu blues/southernrock -yhtyeen North Mississippi Allstarsin on väitetty olevan livenä kovempi kuin Black Keys. Asia on mahdollista tarkastaa kesällä Provinssissa. Vuonna 1996 Mississipissä perustettu kokoonpano teki tv-debyyttinsä vuonna 2000 Conan O’Brienissa ja debyyttilevy ”Shake Hands with Shorty” oli ehdolla Grammy-palkinnon saajaksi parhaan blues-albumin kategoriassa. Yhtye on pokannut Blues Music Award -palkinnon bluestulokas-sarjassa vuonna 2001. World boogie is coming!
Tsekkaa: http://www.youtube.com/user/nmallstarsmusic

Australialainen Karnivool on uudella Sound Awake -albumillaan saanut oman maansa polvilleen ja tänä kesänä onkin Euroopan vuoro. Progressiivista metallia soittavaa yhtyettä on verrattu mm. Tooliin ja Mars Voltaan. Suomalainen vertailukohde voisi olla vaikkapa  Stam1na. Jos et ole vielä yhtyeestä kuullut niin Provinssin jälkeen olet!

Viime syksynä Nashville Pussyn kanssa Suomessa keikkaillut ja lämmittelijänä show’n varastanut kantripunkkari Bob Wayne tuo taustayhtyeensä Outlaw Carniesin Provinssiin. Bob Waynen viimeisin julkaisu on People Like You -levymerkin kautta keväällä 2012 ilmestynyt viitosalbumi ”Till the Wheels Fall Off”.

Juuri komean paluun ”Me ollaan ne” -albumilla tehnyt Kolmas Nainen esiintyy myös tulevan kesän Provinssirockissa. Albumi myi hetkessä kultaa ja biisit ovat radiosoitossa. Suomirokin legenda syntyi vuonna 1982 Alavudella ja sille ojennettiin perjantaina eteläpohjalaisen kulttuurin eteen tehdystä työstä Artturi Leinosen palkinto.

Lisää julkistuksia on tulossa jo lähiaikoina. Stay tuned….

Provinssirock, Seinäjoen Törnävänsaari, 27.-28.6.2014.

Ohjelma: Dropkick Murphys (US), NONONO (SE), Karnivool (AUS), North Mississippi Allstars (US), Bob Waybe (US),  Kolmas Nainen, Cheek, Jenni Vartiainen, Haloo Helsinki!, Turmion Kätilöt, Risto.

Liput:
2 päivää alkaen 95 euroa
24H liput (sis. 2 päivän festivaalilipun ja leirinnän to-su) alkaen 110 euroa. Tämä paketti myynnissä vain Provinssirockin lippukaupassa!
Hotellipaketti kahdelle (sis. hotellimajoitus kahdelle 27.-29.6. ja 2 kpl kahden päivän festivaalilippuja) alkaen 390 euroa

Lisää muitakin eri majoitusvaihtoehtoja, tulossa myyntiin talven ja kevään aikana! Seuraa sivustoja:
www.provinssirock.fi
www.epmatkailu.fi

Lipunmyynti:
www.provinssirock.fi
www.lippu.fi
www.tiketti.fi

Lisätiedot:
www.provinssirock.fi
www.facebook.com/provinssirock
www.twitter.com/provinssirock

Provinssirockia järjestää Seinäjoen elävän musiikin yhdistys Selmu ry, joka järjestää myös Rytmikorjaamon klubi-iltoja ja konsertteja sekä Mikkelin Jurassic Rockia. Ensimmäinen Provinssirock juhlittiin vuonna 1979.