17.06.2015

Pori Jazzin laaja ilmaisohjelma julkaistu

Pori Jazzin ilmaisohjelma juhlakesälle on julkaistu. Jazzkadun ilmaislavalla esiintyy yhdeksän festivaalipäivän aikana laaja joukko mielenkiintoisia yhtyeitä.

Pääpaino ilmaislavan ohjelmistossa on jazzissa, mutta edustettuna on myös muita musiikin tyylilajeja. Kotimaisten jazz-kokoonpanojen osalta tarjolla on muun muassa sellaisia kiinnostavia nimiä kuin Eero Koivistoinen Quartet, Jori Huhtala 5, Mopo, Elena & The Rom Ensemble ja Sun Trio.

Festivaalin avauslauantaina sekä keskiviikosta 15.7. lauantaihin 18.7. ilmaislavan viimeinen esiintyjä nousee lavalle klo 22. Loppuillan tunnelmaa nostattavat vuorollaan muun muassa Pimeys, Jo’ Buddy meets Funky Kingstone, Noah Kin ja White Knuckles Trio.

Finlandsarenan presenterar -konserteissa (keskiviikko 15.7. ja torstai 16.7.) nähdään ruotsalainen hiphop- ja jazz-yhtye Movits! sekä Mikael Jakobsson Quartet solistinaan Sofia Finnilä. TVO Presents -konserttisarjassa on puolestaan tarjolla nuorten musiikinopiskelijoiden yhtyeitä.

 

Ilmaislavalla uusi sijainti

Ilmaislava siirtyy tänä kesänä uuteen paikkaan, joka löytyy jazzkadun Kirjurinluodon ja Raumansillan puoleisesta päästä. Yhteistyössä LähiTapiolan kanssa toteutettavan lavan edustalta löytyy tuttuun tapaan penkkirivejä, joilla konsertteja voi seurata leppoisassa kesätunnelmassa. Uusien järjestelyjen myötä lavan yhteydessä on tänä kesänä tarjolla myös anniskelualue, joka tarjoaa hyvät näkymät ja viihtyisän ympäristön musiikista nauttimiseen.

Pori Jazz järjestetään 50. kertaa 11.-19. heinäkuuta. Ohjelmisto juhlakesälle on nyt julkaistu kokonaisuudessaan. Ilmaislavan koko tarjonta on päivitetty verkkosivuillemme: www.porijazz.fi

Juhlafestivaalin lipunmyynti on käynnissä Lippupalvelussa.

www.porijazz.fi