29.06.2010

Pori Jazzin ja musiikkilehti Rytmin Pori Jazz -opas on ilmestynyt

Pori Jazzin ja lehtikustantaja Pop Media Oy:n yhdessä toimittama Rytmi Pori Jazz -ohjelmalehti on ilmestynyt. Kyseessä on musiikkilehti Rytmin kesän erikoisnumero, joka keskittyy Pori Jazziin ja toimii samalla festivaalin ainoana virallisena ohjelmalehtenä.

Pori Jazz -Rytmi sisältää muun muassa noin 40 esiintyjän ja kaikkien konserttipaikkojen esittelyt, mielenkiintoisia haastatteluita, kartat ja täydellisen ohjelman. Pori Jazz -infojen osuus on kahdella kielellä; suomeksi ja englanniksi.

”Tuhti lukupaketti tarjoilee samojen kansien välissä sekä Rytmin runsaan kesänumeron että Pori Jazzin virallisen ohjelmalehden. Lehti on todellinen jazzkävijän selviytymispaketti”, kertoo Pori Jazzin markkinointipäällikkö Niina Eeva.

Rytmin päätoimittaja Heta Hyttinen pitää Pori Jazzin ja Rytmin yhteistyötä hedelmällisenä.

”Rytmi toimii nyt kolmatta vuotta Pori Jazzin virallisena ohjelmalehtenä. Viime vuonna 75 vuotta täyttäneenä ja maan vanhimpana musiikkilehtenä myös Rytmin juuret ovat jazzissa – olihan se aikoinaan juuri omien vuosikymmentensä populaarimusiikkia! Kuten Pori Jazz, myös Rytmi on seurannut ajan kulkua ja pysyy tiukasti sen hengessä. Kun punainen lanka meillä kummallakin on näin samankaltainen, hengenheimolaisuus näkyy varmasti myös lopputuloksessa ja rakkaudessa musiikkiin.”

Erikoisnumeron laajuus on sata sivua ja painosmäärä 50.000 kappaletta. Normaalin irtonumeromyynnin lisäksi lehti on myynnissä juhannuksen jälkeen mm. pakettina erikoishintaan Ilta-Sanomien kanssa. Pori Jazz Rytmi on nyt myynnissä lehtipisteissä kautta maan, lisäksi lehteä myydään tapahtuman aikana festivaalialueella.

Pori Jazz järjestetään 17.-25.7.2010.

http://www.porijazz.fi