15.02.2024

Pori Jazzin ensimmäiset artistikiinnitykset kesälle 2024 julki!

Pet Shop Boysin DREAMWORLD, The Greatest Hits Live ja laulaja Jason Derulo tähdittävät ensi kesän Pori Jazzia. Lokkilavan kansainvälisiä jazzvieraita ovat mm. pianisti Myra Melford ja kitaristi Kurt Rosenwinkel ja kotimaisia puolestaan mm. Verneri Pohjola: Monkey Mind ja sekä Lassy-Eskola: Nordic Stew.

Britannian tunnetuin duo Pet Shop Boys esittää suurimmat hittinsä heinäkuussa Kirjurinluodossa. Pori Jazzin konsertti torstaina 18.7. on osa Pet Shop Boysin laajaa Dreamworld, The Greatest Hits Live -kiertuetta. Kirjurinluodossa kuullaan yhtyeen kaikki 22 Euroopan Top 10 -hittiä. Pet Shop Boysin tunnetuimpia kappaleita ovat mm. West End Girls, It’s A Sin, Suburbia, Always On My Mind ja Go West. Pet Shop Boysin musiikkia on myyty maailmanlaajuisesti yli 50 miljoonaa levyä.

Torstaina 18.7. festivaalilla esiintyvät lisäksi mm. brittiartisti Sophie Ellis-Bextor, jonka tunnetuin kappale on jättihitti Murder on the Dancefloor, modernin pianojazzin kärkinimi Myra Melford Fire & Water Quintetin kera ja Kurt Rosenwinkel Quartet ”The Next Step Reunion Tour”. Kotimaista väriä tuovat mm. Lassy-Eskola: Nordic Stew, Inginmaa/Hypnomen, Tinyhawk & Bizarro sekä Selma Savolainen in the Shade.

Yhdysvaltalainen laulaja, tanssija ja näyttelijä Jason Derulo on Pori Jazzin Kirjurinluodon konserttipuiston päänimi perjantaina 19. heinäkuuta. Musiikkiurallaan yli 250 miljoonaa singlejulkaisua myyneen Derulon suurimpia hittejä ovat muun muassa Want to Want Me, Whatcha Say, In My Head ja If I’m Lucky. Jason Derulon musiikissa yhdistyvät pop, R&B ja elektroninen tanssimusiikki EDM.

Perjantaina 19.7. festivaalilla esiintyvät lisäksi yhdysvaltalainen Knower sekä kotimaisista mm. rap-artisti Jambo ja rumpali Teppo Mäkysen The Stance Brothers -projekti. Tulevana kesänä vain kaksi keikkaa tekevä Olavi Uusivirta nähdään laajennetun kokoonpanon kera Porissa.

Lauantaina 20.7. festivaalilla esiintyvät yhdysvaltalainen Sungazer ja kotimaisista artisteista mm. Antti Autio, Verneri Pohjola: Monkey Mind, Olli Ahvenlahti New Quintet ja Anna Puu.

Päiväliput ovat saatavilla edulliseen S-Etuhintaan 31.3.2024 asti! Normaali päivälippu alkaen 99 euroa, S-Etukortilla alkaen 93 euroa. Ticketmasterin myyntikanavista löydät myös kahden ja kolmen päivän liput sekä astetta tasokkaammat festivaalipalvelut tarjoavat Satakunnan Kansa Lounge ja Pori Jazz VIP -liput.

Pori Jazz 2024 -festivaalin tähän mennessä varmistuneet esiintyjät

Torstaina 18.7.

Pet Shop Boys
Sophie Ellis-Bextor
Lassy-Eskola: Nordic Stew
Inginmaa/Hypnomen
Tinyhawk & Bizzarro
Kurt Rosenwinkel Quartet
Myra Melford’s Fire & Water Quintet
Selma Savolainen in the Shade

Perjantaina 19.7.

Jason Derulo
Olavi Uusivirta
Knower
Jambo
The Stance Brothers

Lauantaina 20.7.

Anna Puu
Antti Autio
Sungazer
Verneri Pohjola: Monkey Mind
Olli Ahvenlahti New Quintet

Festivaalin sivuille