31.05.2022

Pori Jazzin aikataulut julkaistu – kesän uutuutena OP-lava

Pori Jazzin pääkonserttien päiväkohtaiset aikataulut on julkaistu. Kesän uutuus Kirjurinluodon konserttipuistossa on OP-lava, joka on yksi kolmesta pääkonserttien esiintymislavasta.

Pori Jazzin pääkonsertit järjestetään torstaina 14., perjantaina 15. ja lauantaina 16. heinäkuuta. Musiikki soi tuttuun tapaan kolmella eri lavalla ja iltapäivästä puolilleöin asti.

Ensi kesän uutuus Pori Jazzin pääkonserttien alueella on OP-lava, jolla esiintyy kolmen päivän aikana joukko kansainvälisiä ja kotimaisia huippuesiintyjiä. Pääkonserttien kaksi muuta esiintymislavaa ovat tuttuun tapaan Kirjurinluodon päälava sekä legendaarinen lokkilava.

Heinäkuun festivaaliohjelmistossa on tapahtunut yksi muutos, kun yhdysvaltalaisartisti Moses Sumney on joutunut perumaan tulevia keikkojaan ja samalla myös esiintymisensä Porissa. Korvaava esiintyjä torstain 14.7. ohjelmistoon julkaistaan lähipäivinä.

Pori Jazzin esiintyjiin kuuluvat tänä kesänä muun muassa John Legend, Simply Red, Lewis Capaldi, Emeli Sandé, Charles Lloyd feat. Bill Frisell ja Thundercat. Festivaalin pääsyliput ovat myynnissä Ticketmasterissa.

July 8th–16th 2022

www.porijazz.fi / facebook.com/porijazz / twitter.com/porijazz

Festivaalin sivuille

Lisää aiheesta

15.02.2024

Pori Jazzin ensimmäiset artistikiinnitykset kesälle 2024 julki!

Pet Shop Boysin DREAMWORLD, The Greatest Hits Live ja laulaja Jason Derulo tähdittävät ensi kesän Pori Jazzia. Lokkilavan kansainvälisiä jazzvieraita ovat mm. pianisti Myra Melford ja kitaristi Kurt Rosenwinkel ja kotimaisia puolestaan mm. Verneri Pohjola:…