31.05.2022

Pori Jazzin aikataulut julkaistu – kesän uutuutena OP-lava

Pori Jazzin pääkonserttien päiväkohtaiset aikataulut on julkaistu. Kesän uutuus Kirjurinluodon konserttipuistossa on OP-lava, joka on yksi kolmesta pääkonserttien esiintymislavasta.

Pori Jazzin pääkonsertit järjestetään torstaina 14., perjantaina 15. ja lauantaina 16. heinäkuuta. Musiikki soi tuttuun tapaan kolmella eri lavalla ja iltapäivästä puolilleöin asti.

Ensi kesän uutuus Pori Jazzin pääkonserttien alueella on OP-lava, jolla esiintyy kolmen päivän aikana joukko kansainvälisiä ja kotimaisia huippuesiintyjiä. Pääkonserttien kaksi muuta esiintymislavaa ovat tuttuun tapaan Kirjurinluodon päälava sekä legendaarinen lokkilava.

Heinäkuun festivaaliohjelmistossa on tapahtunut yksi muutos, kun yhdysvaltalaisartisti Moses Sumney on joutunut perumaan tulevia keikkojaan ja samalla myös esiintymisensä Porissa. Korvaava esiintyjä torstain 14.7. ohjelmistoon julkaistaan lähipäivinä.

Pori Jazzin esiintyjiin kuuluvat tänä kesänä muun muassa John Legend, Simply Red, Lewis Capaldi, Emeli Sandé, Charles Lloyd feat. Bill Frisell ja Thundercat. Festivaalin pääsyliput ovat myynnissä Ticketmasterissa.

July 8th–16th 2022

www.porijazz.fi / facebook.com/porijazz / twitter.com/porijazz

Festivaalin sivuille

Lisää aiheesta

15.12.2022

Brittitähti Sam Smith esiintyy Pori Jazzissa ensi kesänä- Grammy- ja Oscar-palkittu artisti saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen

Brittiläinen supertähti Sam Smith (30) konsertoi ensi heinäkuussa Pori Jazzissa. Urallaan jo neljä Grammy-palkintoa voittanut artisti nähdään Kirjurinluodon konserttipuistossa perjantaina 14. heinäkuuta 2023. Tämä on tähden ensivisiitti Suomeen. Sam Smith julkaisee tammikuussa neljännen studioalbuminsa Gloria.…

Lue lisää

08.12.2022

Supertähti Robbie Williams esiintyy kesällä Pori Jazzissa

Showmies Robbie Williams esiintyy ensi heinäkuussa Pori Jazzissa. Brittiläinen supertähti juhlii 25-vuotista soolouraansa XXV-kiertueella, joka saapuu Porin Kirjurinluodon konserttipuistoon festivaalin päätöspäivänä, lauantaina 15. heinäkuuta. Robbie Williamsin laaja kiertue ja uusi XXV-albumi esittelevät tunnetun artistin pitkää…

Lue lisää