02.06.2021

Pori Jazz soi taas -tapahtuman ohjelma täydentyy – kaikkia lipputyyppejä jälleen saatavilla

Porin Kirjurinluodossa heinäkuussa järjestettävän Pori Jazz soi taas -tapahtuman ohjelma on täydentynyt torstain 15.7. osalta. Saksofonisti Timo Lassyn sekä hänen trionsa seuraksi Kirjurinluodon legendaariselle Lokkilavalle nousevat Maarit Hurmerinta ja Tuomo Prättälä. Tapahtuman kaikkia lipputyyppejä on jälleen saatavilla, ja uusi Lokkilavan tuplalippu on myynnissä S-Etuhintaan 30.6. asti.

Timo Lassyn uudessa triossa soittavat kontrabasisti Ville Herrala ja rumpali Jaska Lukkarinen. Kokoonpano saa rinnalleen valioluokan laulajia, kun Maarit Hurmerinta ja Tuomo Prättälä täydentävät heinäkuisen kesäillan musiikillista tarjontaa.

“Maarit kuuluu suomalaisten laulajien ehdottomaan aateliin, ja olen fanittanut häntä ihan pienestä saakka. Maaritilla on sellaista sielukkuutta, joka sopii tähän juttuun hyvin. Tuomo puolestaan on ainutlaatuisen monipuolinen soul- ja jazzmuusikko, jota kuullaan Lokkilavalla sekä laulajana että pianon ääressä”, Lassy kertoo.

“Tuomon kanssa olemme tehneet yhteistyötä aiemminkin, mutta Maaritin kanssa en ole soittanut ennen keikalla. Edessä on spesiaali kesä, ja on hienoa päästä keräämään uusia kokemuksia. Tässä ajassa tarvitaan taidetta enemmän kuin koskaan.”

Lokkilavan tuplalippu myynnissä 30.6. asti

Pori Jazz soi taas -tapahtuma järjestetään Kirjurinluodon Lokkilavalla 15.–17. heinäkuuta. Osa päiväkohtaisista lippueristä myytiin toukokuussa loppuun, mutta tuoreimmat viranomaislinjaukset mahdollistavat konserttialueen kapasiteetin kasvattamisen.

Kaikkien konserttipäivien pääsylippuja on jälleen saatavilla, ja uutena lipputyyppinä on tarjolla S-Etuhintainen Lokkilavan tuplalippu, joka oikeuttaa kahden hengen sisäänpääsyyn valittuna konserttipäivänä. Lippu maksaa toimituskuluineen alkaen 90 euroa (kaksi päivälippua normaalisti 96 euroa), ja konserttiin saapuessa pitää esittää pääsylipun lisäksi S-Etukortti.

Lokkilavan tuplaliput ovat myynnissä 30.6. asti tai niin kauan kuin rajattua lippuerää riittää. Lisäksi tarjolla on päiväkohtaisia pääsylippuja sekä kolmen päivän lippuja.

Pori Jazz soi taas -tapahtuma järjestetään rajatulla kapasiteetilla, turvallisuusnäkökohtia korostaen ja kaikkien voimassaolevien viranomaismääräysten mukaisesti. Mikäli konsertit jouduttaisiin koronatilanteen takia perumaan, voi liput palauttaa ja rahansa saada takaisin Ticketmasterin palvelumaksua lukuun ottamatta.