22.05.2019

Pori Jazz -pääkonserttien aikataulut julkaistu – ohjelmistossa yksi muutos

Pori Jazzin pääkonserttien lavakohtaiset aikataulut on julkaistu. Festivaalilla esiintyvät 18.–20.7. muun muassa Christina Aguilera, Toto, Stray Cats, Melody Gardot ja Snarky Puppy. Ohjelmistossa on tapahtunut yksi muutos, kun Linda May Han Oh korvaa esiintymisensä peruneen James Brandon Lewis Quintetin.

James Brandon Lewis Quintet on perunut esiintymisensä Pori Jazzissa perjantaina 19.7. Yhtyeen tilalla Kirjurinluodossa esiintyy yhdysvaltalaisbasisti Linda May Han Oh kvartetteineen.

Malesiassa syntynyt, Australiassa varttunut ja tätä nykyä New Yorkissa asuva muusikko on noussut viime vuosina yhdeksi kansainvälisen jazzskenen työllistetyimmistä basisteista. Oh on tullut tunnetuksi muun muassa kitaristilegenda Pat Methenyn luottobasistina, minkä lisäksi hän on tehnyt yhteistyötä esimerkiksi Dave Douglasin, Joe Lovanon ja Vijay Iyerin kanssa. Oh on keikkaillut Suomessa ennenkin, mutta Pori Jazzissa hän tekee ensiesiintymisensä suomalaisyleisölle oman yhtyeensä johtajana.

Linda May Han Oh julkaisi äskettäin kunnianhimoisen Aventurine-studioalbumin. Oh’n kvartetissa soittavat bändiliiderin ohella saksofonisti Greg Ward, kitaristi Matthew Stevens ja rumpali Allan Mednard.

 

Kahden päivän lippu myynnissä kuun loppuun asti

Kirjurinluodon lavakohtaiset aikataulut on julkaistu Pori Jazzin verkkosivuilla. Konserttialueen portit aukeavat päivittäin klo 14, ja ensimmäiset konsertit alkavat klo 14.30. Musiikkia on tarjolla kolmella eri esiintymislavalla aina puolilleöin asti.

Pori Jazzin pääsyliput ovat myynnissä Ticketmasterissa. Kirjurinluodon päiväliput maksavat toimituskuluineen alkaen 79 euroa. Portilta ostettuna lipun hinta on 85 euroa.

Päivälippujen ohella tarjolla on suosittu kolmen päivän lippu, jonka ostaja varmistaa sisäänpääsynsä kaikkiin kesän pääkonsertteihin. Suuren kysynnän vuoksi myynnissä on myös kahden päivän lippu, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn festivaalialueelle perjantaina 19.7. ja lauantaina 20.7. Kahden päivän lipun hinta on 149 euroa ja se on myynnissä ainoastaan 31.5. asti.

Tavallista tasokkaamman festivaalikokemuksen tarjoavat Pori Jazzin VIP- ja Lounge-liput, joita on myynnissä kaikille pääkonserttipäiville. Osa VIP-kattauksista on jo varattu täyteen, joten lippujen ostamisessa kannattaa toimia ripeästi.

Pori Jazz järjestetään 54. kertaa 12.–20. heinäkuuta. Pääkonserttien ohella Pori Jazz tarjoaa tänäkin vuonna laajamittaisen pääsymaksuttoman ohjelman, joka julkaistaan tuonnempana.

porijazz.fi