29.11.2011

Pori Jazz myy taas Kirjurinluoto Arenan liput joululahjahintaan

Pori Jazz toteuttaa jälleen suositun joulukampanjan ja myy ensi kesän Kirjurinluoto Arenan konserttiliput edulliseen 55 euron hintaan.

Konserttipäivästä riippuen säästö on jopa 16 euroa per lippu. Lipulla pääsee Kirjurinluodon konserttiin torstaina 19.7., perjantaina 20.7., lauantaina 21.7. tai sunnuntaina 22.7. Konserttipäivän voi valita vaikka vasta festivaalin aikana ja lippu käy sellaisenaan, eikä sitä tarvitse vaihtaa portilla. Tarjous on voimassa 31.12.2011 asti.

– Alle 12-vuotiaat lapset pääsevät edelleen Kirjurinluotoon vanhempiensa seurassa veloituksetta, joten lippupaketti on mainio lahjaidea joko läheisille tai omalle perheelle, Pori Jazzista vinkataan. Lisäksi lipulla varmistaa paikkansa myös loppuunmyytyihin konsertteihin.

Liput ovat myynnissä Lippupalvelun puhelinpalvelussa, nettikaupassa lippupalvelu.fi ja myyntipisteissä (Porissa Sokos ja Promenadikeskus) sekä Pori Jazzin toimistolla, Pohjoisranta 11 D, Pori.

Myös uudet Pori Jazz -tuotteet festivaalin 2012 ilmeellä ovat saatavilla Porin Prismoissa, Casa Ratsulassa, Sokoksella sekä Pori Jazzin toimistolla ja verkkokaupassa porijazz.fi/jazzshop.

47. Pori Jazz -festivaali järjestetään 14.-22.7.2012. Festivaalin koko ohjelma julkaistaan maaliskuun loppuun mennessä.

http://www.porijazz.fi