16.12.2016

Pori Jazz ja ravintola Farang yhteistyöhön

Matti Wikbergin ja Tomi Björckin omistama ravintola Farang on Pori Jazzin uusi yhteistyökumppani festivaalin VIP-palveluiden kehittämisessä ja toteuttamisessa. Useasti alan ammattilaisten keskuudessa palkittu ja Michelin-oppaasssa Bib Gourmand -merkinnän saanut Farang vastaa jatkossa Pori Jazzin VIP-asiakkaiden ravintolaelämyksistä osana tasokasta festivaalikokemusta.

Pori Jazzin VIP-asiakkaita palvelee Kirjurinluodon konserttipuiston paraatipaikalle nouseva ravintola Farang sekä terassialue paviljonkeineen. Laadukkaan ruoan ja ensiluokkaisen palvelun lisäksi tarjolla on väljä ja viihtyisä ympäristö, joka mahdollistaa rennon ja kiireettömän yhdessäolon kaikenkokoisille ryhmille. VIP-alueelta aukeaa myös esteetön näkymä suoraan Kirjurinluodon päälavalle. Pori Jazzin ja Farangin yhteistyön myötä myös ekologisiin seikkoihin kiinnitetään entistä enemmän huomiota, jotta muun muassa vedenkäyttö sekä rahti saadaan minimoitua.

“Pori Jazz on ollut läpi historiansa VIP-tuotteiden edelläkävijä. Uudistuksessa yhdistämme rentoon festivaalitunnelmaan yhtä rennon, mutta huippulaadukkaan ruoan sekä aiempaa tasokkaamman palvelukokonaisuuden. Farangin konsepti ja osaaminen tukevat tavoitteitamme erinomaisesti”, toteaa Pori Jazzin toimitusjohtaja Janne Nieminen.

Helsingin Taidehallin yhteyteen vuonna 2009 avattu ravintola Farang on yksi Helsingin suosituimmista ravintoloista. Farang tarjoaa uniikkeja, raikkaita Kaakkois-Aasian makuja, jotka tarjoillaan modernin tunnelmallisessa ympäristössä. Farangin asiakkaat arvostavat erityisesti ravintolan loistavaa ruoka- ja juomatarjontaa, jonka myötä vieraat johdatellaan suoraan Kaakkois-Aasiaan lämpimän palvelun sekä rennon tunnelman saattelemina. Farang on toiminut vuodesta 2013 alkaen myös Tukholmassa, missä ravintola on saavuttanut Helsingin tapaan asiakkaidensa vankkumattoman suosion.

“Olemme todella innoissamme yhteistyöstä Pori Jazzin kanssa. Meillä on vahvaa kokemusta jo useilta aiemmilta vuosilta laadukkaiden ravintolaelämysten tuottajana toimimisesta korkean profiilin tapahtumissa. Pori Jazzin VIP-asiakkaille haluamme tarjota kokonaisvaltaisen makumatkan Kaakkois-Aasiaan aivan kuten ravintolassammekin; juoma, ruoka ja palvelu mukaan lukien. Poriin meiltä lähteekin joukko huipputason ammattilaisia ja tällä tiimillä varmistamme, että VIP-asiakkaiden festivaalielämys nousee entistä korkeammalle”, kertoo Farangin ravintoloitsija Matti Wikberg.

Pori Jazzin pääkonsertit järjestetään Kirjurinluodon konserttipuistossa torstaina 13. perjantaina 14. ja lauantaina 15. heinäkuuta. Festivaalin ensimmäisten julkaistujen esiintyjien joukosta löytyvät muun muassa Michael Kiwanuka, Wilco ja Jethro Tull. Ensi kesänä 52. kertaa järjestettävän Pori Jazzin lipunmyynti on käynnissä Ticketmasterissa.