31.05.2022

Popkanteletar Ida Elina tähdittää Tammerin taikaa -brunssikonserttia – Tampereen Teatterikesä ja Grand Hotel Tammer järjestävät tapahtuman yhteistyössä

Tampereen Teatterikesä ja Radisson Blu Grand Hotel Tammer järjestävät Tammerin taikaa -brunssikonsertin Tammerin juhlasalissa festivaaliviikon lauantaina 6.8. Tapahtuma juhlistaa Teatterikesän ja Grand Hotel Tammerin pitkäaikaista yhteistyötä.

Ohjelmallisen brunssikattauksen esiintyjänä on tänä vuonna popkanteletar Ida Elina, joka on tuonut modernia kanteleen soittoa tunnetuksi suurelle yleisölle Suomessa ja maailmalla jo yli vuosikymmenen ajan. Monipuolinen laulaja-lauluntekijä tulkitsee omaleimaisella otteella niin omia laulujaan kuin pop-klassikoita Abbasta Adeleen.

Konsertin yhteydessä tarjoillaan Tammerin monipuolinen brunssi. Vuonna 1929 Tammerkosken kupeeseen valmistunut Grand Hotel Tammer on kansainvälisesti tunnettu ja Tampereen kaupunkimaisemaan ikonisesti kuuluva hotelli. Vuodesta 2016 alkaen Grand Hotel Tammer on ollut osa Radisson Blu -hotelliketjua.

Brunssikattaus tarjoillaan kello 12–14, ja konsertti alkaa kello 12.30. Esityksessä on väliaika. Tilaisuuteen ei varata numeroituja paikkoja, vaan pöydät täytetään ohjatusti saapumisjärjestyksessä.

Liput brunssikonserttiin tulevat myyntiin tiistaina 31.5. Lippuja myyvät Teatterikesän oma lipunmyyntipiste sekä Lippupiste.

Tampereen Teatterikesä järjestetään 1.–7.8. Festivaalin pääohjelmisto ja klubiohjelmisto TelttaLabin esitykset on julkistettu toukokuun alussa. Muiden oheisohjelmistojen esitykset julkistetaan kesä-heinäkuussa.

Tammerin taikaa -brunssikonsertti festivaalin verkkosivuilla:
https://www.teatterikesa.fi/ohjelmisto/tammerintaikaa/

Vuonna 1968 perustettu Tampereen Teatterikesä on yksi Euroopan merkittävimmistä teatterifestivaaleista. Tapahtumassa nähdään kotimaisen teatterin kiinnostavimmat ja ajankohtaisimmat esitykset sekä kansainvälisiä huippuvierailuja. Festivaali seuraavan kerran 1.-7.8.2022.

teatterikesa.fi

Festivaalin sivuille

Lisää aiheesta

02.02.2024

Reino Bragge jatkaa Tampereen Teatterikesän hallituksen puheenjohtajana

Tampereen Teatterikesän hallitus on valinnut keskuudestaan Reino Braggen jatkamaan festivaalin hallituksen puheenjohtajana. Myös varapuheenjohtajan paikka säilyy ennallaan: varapuheenjohtajana jatkaa Tampereen Komediateatterin johtaja Panu Raipia. Puheenjohtajisto toimii kuluvan vuoden ajan. Teatterikesän hallitukseen valittiin jäseniä vuosikokouksessa viime…