08.09.2020

Oulun Musiikkijuhlien syksyn Jazz & Etno -konserttisarja jatkuu

Maja Mannila Trio Vanhalla Paloasemalla keskiviikkona 7.10.

Oulun Musiikkijuhlien Jazz & Etno -konserttisarjassa Vanhalla Paloasemalla on keskiviikkona 7.10. luvassa nuorista helsinkiläismuusikoista koostuva Maja Mannila Trio. Maja Mannila on vaikuttava nuori jazz/soul-laulaja, pianisti ja säveltäjä. Yhtyeensä kanssa hän esittää omia, englanninkielisiä kappaleita, jotka ovat tyyliltään sekoitus r’n’b-tä, soulia, jazzia ja gospel-musiikkia. Muusikkoperheen kasvatilla on varma ote musisointiin samalla kun hän painottaa vapauden ja hauskanpidon olevan tärkeää musiikin luomisessa ja soittamisessa. Tulevaisuudessa Mannila tähtää levyttämiseen ja kansainväliseen keikkailuun sekä yhtyeen kanssa että sooloartistina. Maja on noteerattu englantilaisen rumpali Richard Spavenin ja laulaja Anthony Strongin toimesta, jotka ovat pyytäneet Majaa esiintymään kanssaan. Hän myös soittaa koskettimia ja laulaa nuoressa nousevassa Peela-yhtyeessä. Maja Mannila Triossa Mannilan kanssa musisoivat Severi Sorjonen (rummut) ja Johannes Granroth (basso).

Syyskauden ensimmäisen Jazz & Etno -konsertin myötä keskiviikkona 9.9. jazzkonsertit palaavat vuosien jälkeen Teatteriravintola Vänmanniin, kun Jazzliiton kiertueella esiintymään saapuvat Kari Ikonen ja JAF Trio.

Noudatamme viranomaismääräyksiä ja konsertteihimme mahtuu rajallinen yleisömäärä. Pyydämme ystävällisesti yleisöä huolehtimaan käsihygieniasta, turvaväleistä, ja saapumaan konsertteihin vain terveenä.

——

MAJA MANNILA TRIO
Ke 7.10. klo 20
Vanha Paloasema Bar (Kauppurienkatu 24)
Liput 15/10 € (K-18)
Jazz-20 ry:n jäsenet 10 €

Maja Mannila | koskettimet & laulu
Johannes Granroth | basso
Severi Sorjonen | rummut

Lipunmyynti:
Ticketmaster Suomi kautta maan, lipunhintaan lisätään käsittelykulut. Ilman käsittelykuluja Oulu10-palvelupisteet ja Valveen lippumyymälä. Ovelta tuntia ennen konserttia.

www.omj.fi