03.08.2020

Oulun juhlaviikot: Oulunsalo Soi -festivaali alkaa torstaina 6.8.

Torstaina alkaa yksi ensimmäisistä kesän festivaaleista, Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaali. Festivaalin avaa 6.8. Kisällien lounaskonsertti kello 12 ravintola Vänmannissa ja Oulunsalo-talolla vietetään iltamia kaikkien festivaaliesiintyjien viihdyttävässä seurassa kello 19.

Festivaali on tapojensa mukaan monipuolinen ja monitaiteellinen. Ohjelmistossa on kamarimusiikin lisäksi niin kuvataidetta, teatteria kuin sanataidettakin. Festivaalijärjestelyissä on huomioitu riittävä väljyys ja konsertit esitetään ilman väliaikoja, jotta festivaalille olisi mahdollisimman turvallista tulla.

Festivaalilla esiintyvät Kreeta-Maria Kentala, viulu, Andrew Lawrence-King, harppu, Virpi Räisänen, laulu ja viulu, Virve Räisänen, piano, Meri-Lapin jousikvartetti, Perämeren pelimannit, Kaija Pakarinen, näyttelijä, Lea Pekkala, sello. Festivaalin vuoden kuvataiteilija on Seija Ulkuniemi.

Liput ovat myynnissä ennakkoon Ticketmasterissa, Oulu10-palvelupisteissä ja Valveen lippumyymälässä. Oulunsalo Soi on osa Oulun juhlaviikkoja ja sen tuottaa Oulun kulttuuritapahtumayhdistys ry.

 Koko ohjelma: https://www.oulunsalosoi.fi/2020/ohjelma/