12.06.2023

Oulun juhlaviikot: Oulun Muusajuhlat julkaisi vuoden 2023 ohjelmistonsa!

Sanataidefestivaali Oulun Muusajuhlat tarjoilee 15.–20. elokuuta ajankohtaisia kirjailijavieraita, muun muassa yhden Tanskan merkittävimmistä nykykirjailijoista, Kim Leinen, sekä uutuusteoksistaan kertovat Kari Väänäsen, Lola Odusogan ja Risto Isomäen. Muusajuhlien monipuolisia iltaklubeja tähdittävät esimerkiksi Litku Klemetti ja Peltokurki. Lue lisää ohjelmistosta Oulun juhlaviikkojen verkkosivuilta!

Yksi festivaalin helmistä on Oulunsalo Soi -festivaalin kanssa yhteistyössä toteutettava Näin unta kesästä kerran -runokonsertti, jossa suomalaisten rakastama näyttelijä Seela Sella lausuu Eino Leinon runoja ja tekstejä. Mukana esityksessä ovat sopraano Pia Freund, sellisti Louna Hosia sekä pianisti-laulaja Taina-Maaria Rautasuo. Liput tapahtumaan ovat myynnissä, varaa siis paikkasi ajoissa! Lisätietoa ja liput tapahtumasivuilta.

Muusajuhlilla on järjestetty perinteisesti myös kirjoittajakoulutusta. Tänä vuonna runoratsun selässä laukataan luontoon! Ilmoittautuminen kurssille on jo alkanut, lue lisää Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston verkkosivuilta.

Tervetuloa Muusajuhlille innoituksen lähteille elokuussa!

Oulun Muusajuhlat on osa Oulu juhlaviikkoja. Oulun juhlaviikot järjestetään 2.-28.8.2023.

Festivaalin sivuille

Lisää aiheesta

29.01.2024

Oulun juhlaviikot hakee tulevaisuuden taiteen tekijöitä Delta Life -projektiin

Oulun juhlaviikot etsii Oulu2026-alueelta lupaavia taiteilijanalkuja mukaan Taiteilija syntyy suistoon -dokumenttisarjaan vuosille 2024–2026. Delta Life -projektiin kuuluvassa sarjassa seurataan taiteilijoiden matkaa kohti Oulun kulttuuripääkaupunkivuotta 2026. Haku on auki helmikuun loppuun 2024 saakka, ja valinnat tehdään…