17.06.2022

Oulun juhlaviikot: Mitä kulttuuri merkitsee sinulle? Me kysyimme, oululaiset vastasivat!

Ihmisiä, itsensä ilmaisemista, arjen pakopaikka – kulttuuri on oululaisille tärkeä osa elämää

Oululaiset kokevat kulttuurin merkittävänä osana elämäänsä – tai näin voisi todeta ainakin Oulun juhlaviikkojen tekemän gallupin perusteella.

Oulun juhlaviikot toteutti yhdessä Laboratorio Uleåborgin kanssa videogallup-kampanjan, jossa osallistujien kanssa keskusteltiin kulttuurin merkityksestä ja siitä, miten kulttuuria Oulussa harrastetaan, silloin kun sitä harrastetaan.

Videot kuvattiin loppukeväällä 2022 kauppakeskus Valkean Kesäkadulla, ja ne tehtiin osana Oulun juhlaviikkojen markkinointikampanjaa. Videoklippejä julkaistiin yhteensä kuusi, ja ne ovat katsottavissa Oulun juhlaviikkojen Youtube-kanavalta, jonne pääset klikkaamalla ylläolevaa videota.

Oulun juhlaviikot on kuuden festivaalin ja lisäohjelmiston elokuinen kokonaisuus, josta nauttii vuosittain noin 60 000 kävijää. Oulun juhlaviikot järjestetään seuraavan kerran 4.–28.8.2022.

Oulun juhlaviikkojen jäseniä ovat Elojazz, Oulunsalo Soi, Muusajuhlat, Taiteiden Yö, Oulun Musiikkivideofestivaalit, Ilmakitaransoiton MM-kisat ja Flow Productions. Vaihtuvassa ohjelmistossa nähdään eri vuosina mm. makrokonsertteja, paikallisia kykyjä Oulun juhlaviikot esittää -sarjassa, kuoropäivä ja mykkäelokuvia.

Oulun juhlaviikot on Finland Festivalsin jäsen ja kuuluu VisitOulun verkostoon. Oulun juhlaviikoilla on Ekokompassi-ympäristösertifikaatti.

oulunjuhlaviikot.fi

Festivaalin sivuille