14.02.2023

Oululainen kansanmusiikkiyhtye Rällä tanssittaa yleisöä Oulun Musiikkijuhlien Jazz & Etno -sarjan konsertissa 22.2.

Oulun Musiikkijuhlien ympärivuotisen Jazz & Etno -konserttisarjan kevätkautta jatkaa oululainen kansanmusiikkiyhtye Rällä 22.2.2023 kello 19 RioLivessä. Sarjassa kuullaan kevään aikana yhteensä kahdeksan jazz- ja kansanmusiikin konserttia, joista ensimmäinen – Olli Hirvonen Trio – esiintyi RioLivessä tammikuussa.

Oululainen kansanmusiikkiyhtye Rällä soittaa perinteistä ja juurevaa, tanssittavaa ja svengaavaa, arktisen arjen sävyistä nousevaa kansanmusiikkia. Yhtye esittää konsertissaan pääasiassa perinnekappaleita pohjoisesta Suomen alueelta, mutta mukana on myös muutamia kansanmusiikin hittejä muualta Suomesta. Taidokkaan ja spontaanin soiton keskiössä on muusikoiden välinen kommunikaatio, jolloin sovitukset syntyvät usein hetkessä. Rällän keikoilta ja tansseista kaikenikäiset kuulijat lähtevät kotiin sydän täynnä kansanmusiikin tuomaa iloa ja onnea!

Rällän uusimpana jäsenenä kuulemme konsertissa Jouko Pääkkösen, joka soittaa yhtyeessä haitaria. Ennen Pääkköstä Rällän haitaristina toimi pitkään Anne-Mari Kanniainen.

Rällä

Osmo Hakosalo | viulu
Erja Pätsi | viulu
Jouko Pääkkönen | haitari

Keskiviikkona 22.2.2023 kello 19
RioLive (Hallituskatu 11)

Yhteistyössä Suomen Kansanmusiikkiliitto

Tuotanto Oulun musiikkijuhlasäätiö

OMJ Jazz & Etno -konserttisarja on Oulun musiikkijuhlasäätiön ympärivuotinen konserttisarja jossa kuullaan laaja kirjo kotimaisia artisteja sekä vierailevia tähtiä.

Festivaalin sivuille

Lisää aiheesta

28.05.2024

Oulun Musiikkijuhlat: Jazzpatiolla soi kesätiistaisin jazz – kesän ohjelma julkaistu!

Oulun Musiikkijuhlien ja Jumpru Pubin yhteistyössä järjestämä kesäinen Jazzpatio jatkaa perinnettä myös tänä kesänä. Kesätiistaisin 11.6.-6.8. sekä torstaina Taiteiden Yönä 15.8. Jumpru Pubin patiolla kuullaan yhteensä kymmenen jazzyhtyettä ja -artistia. Jazzpatiolle on vapaa pääsy. Jazzpatiolle…