09.06.2011

Nyt myös Provinssirockin 2 pv:n (la-su) liput loppuunmyyty

Helle houkuttelee lippukauppaan

Lauantain päivälippuje jäljellä enää muutamia Provinssin verkkokaupassa

Provinssirockin 2 pv:n (la-su) liput on myyty loppuun. Lauantain päivälippuja on jäljellä enää muutamia Provinssin verkkokaupassa. Myynnissä on edelleen päivälippuja perjantaille, 2pv:n lippuja (pe-la) sekä kolmen päivän lipppuja. Lippuja on myynnissä Provinssirockin verkkokaupassa, Tiketissä ja Lippupalvelussa. Sunnuntain päiväliput on myyty jo myös loppuun.

Majoitusta on tarjolla vielä muutamalla leirintäalueella ja yksityismajoituksessa. Kahdella leirintäalueella, Seinäjoen leirintä ja Sahalammen leirintä, leirintäpaikkojen myynti aloitetaan keskiviikkona ja torstaina, jolloin leirintäalueet aukeavat. Kaksi leirintäaluetta, Camp Provinssi ja Kyrkösjärven leirintä, on myyty ennakkoon loppuun. Koulumajoituspaikoista Törnävän koululla on vielä tilaa su-ma yöksi, muuten kaikki koulumajoituspaikat ovat täynnä, mutta lisämahdollisuuksia selvitellään.

Festivaalin alue-ohjelmisto on julkaistu. Tarjolla on tänä vuonna mm. kahdenkin musiikkiorkesterin voimin tuikiharvinaisia akustisia keikkoja. Ympäri festivaalialuetta voit bongata mm. Miss Provinssirock-tähtiä, Ukkosmaineen, The Irrationalsin, Flamman, Iida Umpikujan ja Genitaalinärpeksen.

Gourmet-elämyksiä festivaaliasiakkaille tarjoaa ruokaravintola Paviljonki. Paviljongissa voit istahtaa hetkeksi pöydän ääreen ja nauttia pöytiintarjoilusta ja menusta, josta löytyy mm. kasvislasagnea, poronpaistikäristystä
ja kuhaa.

Lipunmyynti
Provinssirockin lipunmyynti käy todella kovana: 3pvä/112€, 2pv (pe-la)/85€, 1pv (pe tai la)/65€. Sunnuntain päiväliput ja 2pv:n (la-su) liput loppuunmyyty! Lippuja myyvät mm. Provinssin verkkokauppa (www.provinssirock.fi/nettikauppa), Lippupalvelu ja Tiketti.

Majoitustiedustelut
Majoitustiedustelut: Etelä-Pohjanmaan Matkailu www.epmatkailu.fi, p. 06-420 9090. Toimisto on avoinna arkisin klo 9-17.

PROVINSSIROCK – IHMISTEN JUHLAA JO VUODESTA 1979 17.-19.6.2011

http://www.provinssirock.fi