18.01.2013

Neljän festivaalin yhteisellä Tapahtumajunalla Tampereen festivaalikesään

Lauantaina 8.6.2013 Helsingistä lähtevällä ohjelmallisella Tapahtumajunalla pääsee suoraan keskelle Tampereen festivaalikesää. Neljä samana päivänä päätapahtumaansa viettävää tamperelaisfestivaalia kattavat tarjonnallaan raskaan rockin, kuoromusiikin, runouden ja kitaramusiikin.

Genrerajat ylittävässä yhteistyössä ovat mukana Sauna Open Air, Tampereen Sävel, Annikin Runofestivaali ja Tampere Guitar Festival. Festivaalitunnelmaan pääsee jo junassa, jossa on tarjolla monipuolista ohjelmaa.

– Jatkossa junat suuntautuvat pääkaupunkialueelta muuallekin Suomeen ja myös maakunnista kohti pääkaupunkiseudun tapahtumia, idean isä InnoOmnian kehittämispäällikkö Jouko Kivimetsä kertoo. – Tapahtumajuna on hiukan kuin tilausbussin ja laivaristeilyn välimuoto. Juna on hieno ja tunnelmallinen miljöö samanhenkisille kulttuurimatkaajille.

Tapahtumajuna Helsingistä Tampereelle lähtee lauantaina 8.6.2013 kello 11. Lähtö paluumatkalle Helsinkiin tapahtuu samana iltana kello 23. Menopaluulippu alkaen 53 €. Lipunmyynti ja lisätiedot löytyvät osoitteesta www.tapahtumajuna.fi.

Tampereen Sävel järjestetään 5.-9.6.2013.