13.10.2014

Naantalin Musiikkijuhlien talvessa soivat Mozart ja Beethoven

Naantalin Musiikkijuhlien Talvikonsertit järjestetään helmi-maaliskuun vaihteessa jo 10. kertaa, ja nyt Mozartin ja Beethovenin seurassa.

Lauantaina 28. helmikuuta kuullaan Naantalin kirkossa W. A. Mozartin iki-ihana Serenadi nro 13, ”Eine kleine Nachtmusik” jousikvartetille ja kontrabassolle. Ohjelmassa on lisäksi Mozartin Adagio ja fuuga sekä ihastuttava Vesperae solennes de confessore, jonka tulkitsevat sopraano Kaisa Ranta, mezzosopraano Essi Luttinen, tenori Markku Lautjärvi ja basso Nicholas Söderlund sekä Chorus Cathedralis Aboensis ja Ars Musican kamariorkesteri. Konsertin johtaa Juha Kuivanen.

Sunnuntaina 1. maaliskuuta soi Ludwig van Beethovenin musiikki, kun Naantalin kirkossa kuullaan Beethovenin 12 variaatiota Mozartin Taikahuilu-oopperan teemasta ”Ein Mädchen oder Weibchen” sekä  7 variaatiota Taikahuilu-oopperan teemasta ”Bei Männern, welche Liebe fühlen”. Arto Noras ja Ralf Gothóni tulkitsevat lisäksi Beethovenin leikittelevän Sonaatin nro 2 sellolle ja pianolle.

Molemmat konsertit alkavat kello 19 Naantalin kirkossa. Talvikonsertit järjestetään yhteistyössä Naantalin kaupungin kulttuuritoimen kanssa.

Liput ovat myynnissä Lippupisteessä ja Naantalin Matkailussa sekä Ars Musicassa tiistaista 14.10 alkaen.

Lisätietoja www.naantalinmusiikkijuhlat.fi

Naantalin Musiikkijuhlat järjestetään 2.-13.6.2015.