18.03.2011

Naantalin Musiikkijuhlien ja Saaristomeren Suojelu -rahaston yhteistyö jatkuu

Saaristomeren tila on hälyttävä ja sen parantaminen on suuri yhteinen haasteemme. Yhteistyöllä, määrätietoisella toiminnalla sekä olemassa olevan tutkimustiedon muuntamisella käytännön toimiksi on mahdollista muuttaa Saaristomeren tilan kehitystä positiiviseen suuntaan.

Naantalin Musiikkijuhlat aloittaa Suomen festivaalikesän ja soi Saaristomeren äärellä 7.-19.6.2011 jo 32. kertaa. Arto Noraksen suunnittelema ohjelma sisältää 32 konserttia kauneinta kamarimusiikkia, huipputaiteilijoita sekä orkesterivieraita Itämeren ran-noilta ja kauempaa.

Naantalin Musiikkijuhlat jatkaa jo neljättä vuotta merkittävää yhteistyötä Saaristome-ren Suojelurahaston kanssa. Tarkoituksena on edelleen vahvistaa tietoisuutta Saaris-tomeren tilasta, mutta ennen kaikkea kamarimusiikin ystäville avautuu hieno mah-dollisuus kantaa kortensa kekoon Saaristomeren hyväksi.

Vuoden 2011 Naantalin Musiikkijuhlien kesäkuun konsertteihin* on edelleen mahdol-lista hankkia erityinen Saaristomeri-lippu, joka on 2 euroa normaalihintaista lippua kalliimpi. Jokaisen Saaristomeri-lipun hinnasta tilitetään 2 euroa lyhentämättömänä Saaristomeren Suojelurahastolle käytettäväksi Saaristomeren suojelutoimenpiteiden rahoitukseen.

Liput ovat normaaliin tapaan myynnissä Lippupisteen myyntipisteissä kautta maan. Konserttilippua hankkiessa riittää, että ilmoittaa ostavansa kyseiseen konserttiin Saaristomeri-lipun.

Naantalin Musiikkijuhlat on tänä vuonna mukana yhdessä kahdeksan muun Lou-nais-Suomessa toimivan musiikkifestivaalin kanssa järjestämässä Loisto-konserttisarjaa, joka sisältää yhteensä 16 konserttia Saaristomeren alueella. Loisto-konserttisarja on osa Turun kulttuuripääkaupunkivuoden virallista ohjelmaa. Osa konserttilippujen tuotosta lahjoitetaan Saaristomeren Suojelurahastolle.

Tule mukaan pelastusoperaatioon!

Saaristomeren Suojelurahasto tukee Saaristomeren tilan parantamiseen tähtääviä tarkoin kohdennettuja ja tehokkaita hankkeita. Rahasto edistää myös ympäristötietoisuutta, tiedonvaihtoa ja tutkimusta kustannustehokkaista vesiensuojeluratkaisuista. Rahaston toimintaa ohjaa hoitokunta, joka koostuu asiantuntijoista, viran-omaisista sekä kansalaisjärjestöjen, maataloustuottajien ja elinkeinoelämän edustajista. Saaristomeren Suojelurahasto on osa Centrum Balticum -säätiötä. www.saaristomerensuojelurahasto.org

Etusivu