14.01.2016

Naantalin Musiikkijuhlien ja Pelastakaa Lapset ry:n yhteistyö jatkuu: Naantalin Lasten Musiikkijuhlat kolmannen kerran kesällä 2016

Naantalin Musiikkijuhlat ja Naantalin Pelastakaa Lapset ry toteuttavat jo kolmannen kerran yhteistyössä Naantalin Lasten Musiikkijuhlat 9.–13.6.2016. Naantalin Musiikkijuhlien yhteydessä järjestettävä tapahtuma sisältää muun muassa Maukan ja Väykän tarinakonsertin, Nukkearkku-musiikkisadun, Kadonneen tahtipuikon metsästystä, Puistokonsertin Kultarannan puutarhassa, Lastenjuhlan Kirkkopuistossa, satuteatteria, lasten museopäivän ja paljon muuta mukavaa koko perheelle.

 

Upea puistokonsertti Kultarannan puutarhassa ja monipuolista kulttuuritarjontaa koko perheelle

Naantalin Lasten Musiikkijuhlat avataan komeasti elämyksellisellä Nukkearkku-musiikkisadulla Naantalin Kylpylässä torstaina 9.6. Marjatta Pokelan jäämistöstä löytyneen upean musiikkisadun ovat lopulliseen muotoonsa koostaneet ja myös esittävät Marjatan tytär Eeva-Leena Pokela ja tyttärenpoika Jyri Sariola perhekuntineen. Ohjelmatarjonta jatkuu perjantaina 10.6. Naantalin teatterin satuteatteriesityksellä Kolme porsasta sekä Satu Sopasen ja yhtyeen vauhdikkaalla konsertilla Kadonneen tahtipuikon metsästys Maijamäen liikuntahallissa. Lauantaina 11.6. vietetään iloista Naantalin Lastenjuhlaa Kirkkopuistossa monipuolisen ohjelman parissa. Ohjelmassa on mm. Aura Brass Bandin musiikkia, liikuntaleikkejä, aarteenetsintää, lasten yhteisen taideteoksen rakentaminen kuvataiteilija Kristiina Turtosen johdolla, Pienen kirjapuodin satunurkkaus, keppihevosia, ilmapalloja ja paljon muuta.. Sunnuntaina 12.6. vietetään Naantalin museon puutarhassa perinteistä lasten museopäivää, jossa lapset saavat kokeilla monenlaisia. entisajan askareita. Sen jälkeen nautitaan koko perheen ainutlaatuisesta Puistokonsertista Kultarannan puutarhassa. Konsertissa esiintyy joukko Musiikkijuhlien huippukamarimuusikkoja sekä Key Ensemble ja Tapiolan kuoro Teemu Honkasen johdolla. Viisipäiväiseksi paisunut tapahtuma huipentuu maanantaina 13.6. Maukan ja Väykän tarinakonserttiin, jossa lavalla nähdään kissan ja koiran lisäksi kirjailija Timo Parvela loistavine teksteineen ja pianon ääressä säveltäjä Iiro Rantala.

-Naantalin Lasten Musiikkijuhlat järjestettiin viime kesänä toisen kerran ja kävijämäärä kasvoi lähes 30%. Lasten kulttuuritarjonnalle on siis selvästi tarvetta. Olemme onnellisia yhteistyökumppaneistamme ja hienosta yhteistyöstä, joka saa näin jatkoa ensi kesänä, iloitsee Naantalin Musiikkijuhlien toiminnanjohtaja Tiina Tunturi.

-Yhdessä luomamme Naantalin Lasten Musiikkijuhlat on onnistunut hyvin, ja on hienoa, että voimme jälleen kertoa ensi kesän juhlien toteutuksesta ja ohjelmasta. Yhteistyömme Naantalin Lasten Musiikkijuhlien kanssa lisää entisestään mahdollisuuksiamme antaa apua lapsille ja lapsiperheille kertoo Naantalin Pelastakaa Lapset ry:n puheenjohtaja Kirsti Ihander.

Naantalin Lasten Musiikkijuhlien liput ovat myynnissä Lippupisteessä ja Naantalin Matkailussa 15.1. alkaen.

Naantalin Lastenjuhla ja lasten museopäivä ovat maksuttomia.

Tutustu koko ohjelmaan osoitteessa www.naantalinmusiikkijuhlat.fi

Naantalin Musiikkijuhlien koko ohjelma julkistetaan 4.2.2016.

www.naantalinmusiikkijuhlat.fi