22.08.2016

Naantalin Musiikkijuhlat: Naantalin kirkon illassa tunnelmoivat saksofoni ja kitarat

Naantalin Musiikkijuhlien konsertissa lauantaina 29.10. klo 19.00 kuullaan Jukka Perkon ja Avaran valovoimainen konsertti.

Jukka Perko Avaralla on nimensä veroinen, tilaa antava lähestyminen musiikkiin. Avara sekoittaa yhteisesti säveltämänsä teemat ja huolella valitut lainakappaleet. Lopputulos on kuin musiikillinen mustavalkokuva, jazz noir, mutta uusimmalla tekniikalla toteutettuna.

Jukka Perkon (saksofoni), Teemu Viinikaisen (akustinen kitara) ja Jarmo Saaren (sähkökitara) luovuus näyttäytyy jännitteiden välisenä vuoropuheluna, jonka keskeneräisyys pitää liikkeessä. Tavoite on kuulijan kohtaaminen syvältä nousevalla ilmaisulla.

Konsertti on osa Naantalin Lux Gratiae -tapahtumaa.

Hinta: 28 €/15 € opiskelijat ja alle 18-v. Hinnat sisältävät palvelumaksun.

Liput myynnissä 22.8.2016 alkaen, www.lippu.fi ja Naantalin Matkailussa, info@naantalinmatkailu.fi

Viidettä juhlavuottaan viettävä Lux Gratiae piristää Naantalin tapahtumasyksyä 28.–30.10.2016. Juhlavuoden monipuolinen ohjelma keskittyy Itämereen ja valoon. Monitaiteellinen tapahtuma tarjoaa tuulahduksia Naantalin historiasta, musiikin iloa, runon taikaa ja älyn elämyksiä. Tapahtuman toteuttavat Naantalin kaupungin kulttuuripalvelut, Naantalin Matkailu Oy, Rymättylän seurakunta, Merimaskun seurakunta, Merimasku-Seura ja Naantalin Kulttuuritaloyhdistys ry sekä Naantalin Musiikkijuhlat.