30.10.2022

Muutos Tampere Jazz Happeningin ohjelmistoon

Ron Carter Foursight -kvartetin Euroopan kiertue on peruuntunut terveyssyistä.

Tullikamarin Pakkahuoneella lauantaina 5. marraskuuta esiintyy Ramón Valle Quintet. Konsertin muut esiintyjät ovat ennakkotietojen mukaisesti Seppo Kantonen Bias ja Theo Croker ”Love Quantum”.

Ramón Valle on kuubalaisten jazzpianistien kärkikastia. Valle on asunut 20 vuotta Hollannissa ja esiintynyt lukuisilla kansainvälisillä festivaaleilla. Ramón Vallen yhteistyökumppaneita ovat olleet muiden muassa Roy Hargrove, Marcus Miller, Chucho Valdes ja Ahmad Jahmal.

Kuubassa syntynyt ja varttunut, Havanan taideakatemiasta pianistiksi vuonna 1984 valmistunut Valle on tehnyt kolmetoista omaa albumia. Vuonna 2018 hän voitti Kuuban arvostetuimman Cubadisco Award -palkinnon albumillaan ”The Art of Two”. Vallen tunnetuimpiin kappaleisiin kuuluu kuubalaisyleisön rakastama Levitando.

Tampere Jazz Happening järjestetään 3.-6.11.2022.

Festivaalin sivuille

Lisää aiheesta

06.11.2023

Tampere Jazz Happening: Jazz toi lämmön pyhäinpäivän viikonloppuun

Pyhäinpäivän viikonloppuna Tampereella soi jälleen monipuolinen kattaus musiikkia, kun Tampere Jazz Happening täytti Tullikamarin aukion konserttipaikat modernilla jazzilla 42. kerran. Avajaiskonsertin teemamaa oli Saksa. Spotlight on Germany -konsertissa esiintyivät laulaja Kira Hummen yhtyeineen sekä saksofonisti…