24.05.2018

Muutoksia Lieksan Vaskiviikon johdossa 21.6.

Lieksan Vaskiviikon toiminnanjohtaja vaihtuu. Lähes kolme vuotta tehtävässä työskennellyt Hanna Vienonen siirtyy toisiin tehtäviin ja festivaalin vt. toiminnanjohtajana toimii 21.6 – 31.8 Cecilia Riikonen. Riikonen on Joensuun Popkatu-yhdistyksen puheenjohtaja sekä työskennellyt useissa elokuva- ja esittävän taiteen tuotannoissa Joensuussa. Uuden vakituisen toiminnanjohtajan rekrytointi käynnistetään mahdollisimman pian.

Vienonen vei läpi kaksi onnistunutta kehittämishanketta, Vaara-Karjalan Leaderin ja Pohjois-Karjalan maakuntaliiton tulevaisuusrahaston rahoituksilla, joilla kehitettiin suunnitelmallisesti Vaskiviikon tuotannollisia valmiuksia, uudistettiin ilme ja nettisivut sekä siirryttiin sähköiseen järjestelmään mm kirjanpidossa. Lisäksi kehitettiin markkinointia, matkailullisia toimintoja ja kumppanuuksia. Vuoden 2017 tulos oli pitkästä aikaa positiivinen ja palaute erinomaista sekä taiteilijoilta että yleisöltä. Vaskiviikon hallituksen puheenjohtaja Harri Kiiskinen: ”Olemme Vaskiviikon hallituksessa erittäin tyytyväisiä Vienosen työpanokseen ja Vaskiviikon kehittymiseen. Vaskiviikon taiteellisen johtajan Jouko Harjanteen ja Vienosen toimiva yhteistyö on ollut tiivistä ja Vaskiviikkoa eteenpäin vievää. Kiitämme Vienosta erinomaisesta työpanoksesta ja toivotamme hänelle menestystä tulevissa tehtävissä.”

Lieksan Vaskiviikko järjestetään 20-28.7. Ohjelmistossa mm Lieksan 3. Kansainvälinen eufoniumkilpailu, Seraph Brass, Spanish Brass, Kaartin Soittokunta ja runsaasti oheisohjelmaa mm Kulmalla.

www.lieksabrass.com