16.04.2015

Musta Paraati huipentaa Ilosaarirockin Töminä-klubin kattauksen

Joensuun Ilosaarirock julkaisi festivaalin perinteisesti avaavan Töminä-klubin ohjelmiston. Punkia ja vaihtoehtomusiikkia esittelevällä klubilla nähdään uljas päätösesiintyjä, kun paluun tehnyt kulttiyhtye Musta Paraati nousee Töminän lavalle solistinaan Herra Ylppö.

Töminä-klubin muita esiintyjiä ovat kotimaisen hardcoren ja punkin parhaimmistoa edustavat No Shame, Tryer, Foreseen ja Darfür, vuoden puhutuin tulokas Lasten Hautausmaa,  Sweatmaster-miesten uusi yhtye Lost Boots ja kitarajyrä Hard Action.

Töminä järjestetään Joensuun Laulurinteellä perjantaina 17.7. Klubin ennakkoliput maksavat  tuttuun tapaan kymmenen euroa. Liput ovat myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä.

– Tammisen Janne on kuratoinut Töminän ohjelman jo tovin, sen mitä Cheek-kiireiltään on ehtinyt. Tänä vuonna mies ylitti itsensä, puhutti helkkarin kovan ohjelman! Ollaan myös sovittu, että punkkarit ei ymmärrä indeksikorotuksia, siksi hinta pidetään jälleen tutussa kympissä, toteaa Ilosaarirockin ohjelmapäällikkö Panu Hattunen.

Kulttiyhtyeiden kulttiyhtye Musta Paraati ilmoitti palaavansa kesällä keikkalavoille kolmenkymmenen vuoden tauon jälkeen. Vuonna 1993 menehtyneen Jore Vastelinin tilalle solistiksi on pestattu Maj Karmasta tuttu Herra Ylppö. Yhtye esiintyy kesän aikana valikoiduilla festivaaleilla ja päättää itseoikeutetusti Töminä-klubin illan.

Töminä-klubille on Ilosaarirockin leirintäalueiden asiakkailla vapaa pääsy. Ilosaarirock järjestetään Joensuussa 17. – 19. heinäkuuta.

Festivaalilla esiintyvät muun muassa Placebo, Damian Marley, Ghost, Charli XCX, Apocalyptica, Sunn O))), Sólstafir ja Bastille. Festivaalin liput ovat myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä.

Töminä-klubi: Musta Paraati, No Shame, Lasten Hautausmaa, Lost Boots, Tryer, Foreseen, Darfür, Hard Action.

Lisätiedot: www.ilosaarirock.fi