12.06.2014

Musiikkitapahtumat ja matkailu paketoitiin samaan verkkopalveluun

– LiveFinland.fi on avattu!

Verkossa on avattu uusi musiikkimatkailua tarjoava palvelu LiveFinland. LiveFinlandin kautta niin kotimaiset kuin ulkomaiset populaarimusiikin ystävät voivat ostaa musiikkimatkoja sekä tapahtumiin liittyviä muita palveluja aina VIP-tason hotellipaketteihin saakka. Palvelu on kolmikielinen: suomeksi, englanniksi ja venäjäksi.

Tällä hetkellä LiveFinlandissa on tarjolla lippu + majoitus -paketteja mm. ZZ Topin ja Stevie Wonderin Helsingin konsertteihin, Tuska 2014 -festivaalille, Ilosaarirockiin Joensuussa sekä kumppaneiden tuottamia matkapaketteja konserttimatkoille Tallinnaan. Lisäksi palvelun ohella on syntynyt Helsinkiin täysin uusi matkailupalvelu, kaupungin ensimmäinen rock-aiheinen kävelykierros Rock Tour Helsinki.

LiveFinland sisältää tietoa matkustamisesta Suomeen vastauksena varsinkin venäläisten musiikkimatkailijoiden kasvavaan kiinnostukseen suomalaisiin tapahtumiin ja musiikkiin. LiveFinland toimii myös yhtenä kanavana suomalaisen musiikin kansainvälistymiselle esitellen tapahtumien lisäksi kotimaisia artisteja ja yhtyeitä. LiveFinland palvelee myös tapahtumien tuottajia tarjoten kattavia viestintä- ja markkinointi- ja konsultointipalveluja niin Suomen kuin Venäjän alueelle.

Palvelu löytyy osoitteesta www.livefinland.fi

LiveFinland Facebookissa
 
LiveFinland-hanketta ovat tukeneet Opetus- ja kulttuuriministeriö sekä VisitFinland. Palvelun tuottaa Provisual Oy.