11.12.2009

Monica Groop tähdittää Naantalin Musiikkijuhlien talvikonsertit

Naantalin Musiikkijuhlat järjestää kaksi talvikonserttia 6.-7.3.2010 Naantalin luostarikirkossa. Viikonlopun teemana on tällä kertaa romantiikan ajan keskeisten säveltäjien musiikki. Esillä on teoksia Johannes Brahmsin ja Felix Mendelssohnin sekä 200-vuotisjuhlaansa viettävien Frédéric Chopinin ja Robert Schumannin tuotannosta.

Konserteissa esiintyvät mm. mezzosopraano Monica Groop, sellisti Arto Noras, pianisti Ralf Gothóni, urkuri Kari Vuola, kuorot Florakören ja Brahe Djäknar sekä Akademiska Orkestern Sauli Huhtalan johdolla.

Lauantaina 6.3. Naantalin kirkossa kuullaan Chopinin Sellosonaatti g-molli, op. 65 sekä Schumannin Pianokvartetto Es-duuri, op. 47. Sunnuntaina 7.3. ohjelmassa on mm. Brahmsin Alttorapsodia, op. 53 ja Mendelssohnin Psalmi 95, op. 46.

Naantalin Musiikkijuhlien talvikonserteista on tullut suosittu perinne, konsertit järjestetään nyt viidettä kertaa yhteistyössä Naantalin kaupungin ja seurakunnan kanssa. Liput konsertteihin ovat myynnissä 1.12. alkaen Lippupisteessä ja Naantalin Matkailussa.

Kesän 2010 festivaalin ohjelma julkaistaan helmikuussa. Naantalissa esiintyvät mm. sopraanolegenda Felicity Lott, pianisti Peter Frankl, lauluyhtye Rajaton sekä Korean Chamber Orchestra. Ohjelmassa on myös Jaakko Kuusiston koko perheen riemukas ooppera Koirien Kalevala, jonka liput ovat jo myynnissä Lippupisteessä.

Naantalin Musiikkijuhlat järjestetään seuraavan kerran 8.-20.6.2010.

Etusivu