09.08.2011

Molemmat Iiro Rantalan Oulunsalo Soi -konsertit loppuunmyytyjä

Oulunsalo Soi – Oulun seudun XIV musiikkijuhlat on puolivälissä – vielä on jäljellä viisi konserttia Oulunsalossa ja Hailuodossa. Näistä konserteista kaksi Iiro Rantalan konserttia ovat loppuunmyytyjä: sekä tiistai-illan Lost Heroes -soolokonsertti Oulunsalon nuorisoseuralla että keskiviikon Hailuoto-päivän aloituskonsertti Iltapäivä Iiron kanssa Luotsihotellissa.

Tänään keskiviikkona Oulunsalossa kuullaan Iiro Rantalan lisäksi alttoviulisti Atte Kilpeläisen Keep In Touch -konsertti, joka tarjoilee idyllisellä Sympaalin asemalla niin kypsemmän kauden Brahmsia kuin nykysäveltäjä Nico Muhlyn minimalismia.

ESSI WUORELA TANGO ENSEMBLEN SOLISTINA HAILUODON YÖSSÄ

Meta4:in viimeinen Oulunsalo Soi -kausi huipentuu monipuoliseen ohjelmakattaukseen aina kirkkokonsertista tango-iltamiin Hailuodossa. Hailuotopäivään perinteisesti kuuluvassa kirkkokonsertissa jätetään jäähyväisiä Brahmsin, Janacekin ja Nico Muhlyn sävelin tunnelmallisessa Hailuodon kirkossa. Klarinettivahvistuksena soittaa englantilainen Matthew Hunt.

Hailuodossa festivaaliyleisö pääsee osallistumaan ja laittamaan jalalla koreasti! Tango Ensemblen solistina laulaa Rajattomistakin tuttu sopraano Essi Wuorela. Pianisti Jarkko Riihimäki on koonnut Tango Ensemblen varta vasten Oulunsalo Soin ja Meta 4:in kauden loppuhuipennusta varten.
Kokoonpanossa soittavat myös rumpali Ville Pynssi, kontrabasisti Eero Ignatius, klarinetisti Matthew Hunt sekä Meta4. Toivottavasti tanssiksikin äityvässä konsertissa kuullaan sekä merellisiä tangoja että laulelmia Jarkko Riihimäen uudelleen sovittamina.

Hailuodosta palaaville festivaalivieraille on varattu ylimääräinen lautta mantereelle päätösjuhlien jälkeen klo 01 to 11.8.2011.
Konsertteihin Keep In Touch (9.8. klo 18 Sympaalin asema), Semifinaali (10.8. klo 18 Hailuodon kirkko) ja Tango merellä soi – ja sitten tanssitaan! (10.8. klo 21.30 Hailuodon nuorisoseurantalo) saa lippuja vielä sekä Lippupalvelun myyntipisteistä ja verkkokaupasta että ovelta käteisellä, jos lippuja jää.

Oulunsalo Soi – Oulun seudun musiikkijuhlat järjestetään 6.-10.8.2011.

Etusivu