29.07.2023

Mikkelin Musiikkijuhlien vuoden nuoreksi taiteilijaksi valittiin kapellimestari Aliisa Neige Barrière ja vuoden nuoreksi säveltäjäksi Luukas Hiltunen

Mikkelin Musiikkijuhlien vuoden nuoreksi taiteilijaksi valittiin tänään festivaalin avajaiskonsertissa kapellimestari Aliisa Neige Barrière ja vuoden nuoreksi säveltäjäksi Luukas Hiltunen.

”Molemmat ovat lahjakkaita taiteilijoita. Nuoresta iästä huolimatta heidän työskentelyssään on poikkeuksellista kypsyyttä ja ammattitaitoa. On ilomme tehdä yhteistyötä näiden sydämellisten ja mukavien taiteilijoiden kanssa” kertoo festivaalin taiteellinen johtaja Erkki Lasonpalo.

Osuuskauppa Suur-Savo ja Mikkelin Musiikkijuhlat palkitsi Barrièren ja Hiltusen 1 000 € arvoisilla stipendeillä. Lisäksi heidät tullaan näkemään vuoden 2024 Mikkelin Musiikkijuhlilla, jonka ohjelman pääkonsertit julkaistaan maanantaina 31.7.2023.

Festivaalin sivuille

Lisää aiheesta

29.11.2022

Mikkelin Musiikkijuhlat on Vuoden festivaali 2023

Finland Festivalsin hallitus on nimennyt Mikkelin Musiikkijuhlat Vuoden festivaaliksi 2023. Hallitus toteaa perusteluissaan: Mitä tehdä kun pitkäaikainen yhteistyökumppani osoittautuu yhdessä yössä mahdottomaksi partneriksi? Tällaiseen pyörteeseen joutui Mikkelin Musiikkijuhlat keväällä 2022 Venäjän aloitettua hyökkäyssodan Ukrainaa vastaan.…