16.06.2016

Mika Pohjonen ja Riku Turunen tuovat ainutlaatuisen shown Tangomarkkinoille

’- Sankaritenoreissa yhdistyy virtuoosinen joukko eturivin muusikoita

– Spektaakkelimainen show yhdistelee rohkeasti tangoa, oopperaa, heviä ja hard rockia

Seinäjoen Tangomarkkinat tarjoilee jälleen monipuolisen ohjelmiston, jonka pääpaino on Tangokuninkaallisissa kautta aikojen. Vuosien varrella tämä rautainen monilahjakkuuksien joukko on esitellyt perinteisen esiintymistyönsä ohella vahvuuksiaan eri taiteen ja viihdyttämisen saroilla.

Tästä ammattitaidosta ja heittäytymisestä nähdään tänä kesänä Tangomarkkinoilla loistava esimerkki, kun Tangokuningas 1992 ja oopperalaulaja Mika Pohjonen astuu lavalle yhdessä metallitenori Riku Turusen kanssa. Kaksikko on rakentanut yhdessä showspektaakkelin, joka kantaa komeasti nimeä Sankaritenorit.

Tenorikaksikko on koonnut ympärilleen virtuoosisen eturivin muusikoiden joukon. Intohimoisen yhteistyön ja taidokkaiden sovitusten tuloksena on syntynyt isoille lavoille suunnattu show, jossa yhdistyy tango, ooppera, heavy ja hard rock.

”Tango on erittäin tärkeä elementti Sankaritenorit-showtamme. Tunnelma tuhansien tangonjanoisten ihmisten edessä nousee varmasti entisestään, kun välitämme heille spektaakkelimme tuoman yllätyksellisyyden, odottamattomuuden sekä musiikillisen ja visuaalisen räjähtävyyden.

Uskoisin kontrastin olevan, suhteessa aikaisempiin Tangomarkkinaesiintymisiini, jotakuinkin maksimaalinen.

Odotan tulevia Tangomarkkinoita yhtä suurella innolla ja jännityksellä kuin vuonna 1992 vieraillessani tangoilla ensimmäistä kertaa. On ilo saada myös hevimetalli-sankari Riku ja koko muu sankariryhmämme kokemaan Tangomarkkinoiden lähtemätön ja uskomaton festaritunnelma,” Pohjonen kuvailee tunnelmiaan.

Sankaritenorit nähdään Tangomarkkinoiden perjantaipäivän ohjelmassa Katulavalla.

Seinäjoen Tangomarkkinoiden ohjelmisto kokonaisuudessaan:

www.tangomarkkinat.fi

www.facebook.com/seinajoentangomarkkinat

Seinäjoen Tangomarkkinat – Liikuttava Tango

6.-10.7.2016