30.07.2018

Metsäkansan laulu keräsi ennätysyleisön Työväen Musiikkitapahtumaan

Teollisuussalin ohjelman aloittanut Leif Segerstamin ja Martti Suosalon “Metsäkansan laulu” keräsi lähes kuusisataapäisen yleisön. Esitystä luonnehdittiin realistiseksi ja toivoa herättäväksi kuvaukseksi sodasta ja rauhasta. Tekstin teokseen on kirjoittanut Arto Seppälä, ohjauksesta vastasi Leena Salonen ja valosuunnittelusta Max Wikström.

 

Perjantain ohjelma kävi jalalle

Työväen Musiikkitapahtuman Salakapakka on tullut tutuksi lavana, joka yllättää joka kerta. Erityisesti Duunari Stand-upiin osallistunut Fathi Ahmed sai yleisön ulvomaan naurusta ja tamperelainen Minä ja Nieminen varmisti, ettei yleisö jäänyt stand upin jälkeenkään kylmäksi. Bändin solisti Henrika Nieminen intoutui jopa stage divingiin Salakapakan innokkaan yleisön kanssa.

Myös Teollisuussalissa laitettiin jalalla koreasti, kun Jaakko Laitinen & Väärä raha tempaisi yleisön syleilyynsä. Yhtyeen musiikki on erikoislaatuinen cocktail, jossa yhdistyvät Balkanin tuliset mustalaisrytmit, venäläisten romanssien tunteikkuus ja suomalaisten iskelmien hikinen kaiho. Muiden muassa Olavi Uusivirta ja Happoradio huolehtivat siitä, että meininki ei hyytynyt torillakaan. Illan aikana kuultiin myös Olavi Uusivirran ja Laura Moision ainutkertainen versio Anna Järvisen kappaleesta Nuori ja kaunis.

www.valmu.com