01.04.2014

FeatFest-voittaja Tiger Hoods esiintyy Maailma kylässä -festivaalin päälavalla lauantaina 24.5.

Maailma kylässä -festivaalin ja Metro-lehden järjestämän Metro FeatFest -musiikkikilpailun voitto on ratkennut. Voittajaksi valikoitui kymmenen eniten yleisöääniä keränneen osallistujan joukosta Tiger Hoods kappaleellaan Poikamiesboxi. Lopullisen valinnan teki suomiräpin kärkinimistä koottu Hiphop Allstars, jonka jäseniä ovat muun muassa Paleface, Sini Sabotage, Musta Barbaari ja Solonen & Kosola.

Maaliskuun ajan käynnissä ollut musiikkikilpailu kiinnosti monia. Kilpailu keräsi yhteensä 66 osallistujavideota, featfest.fi-verkkosivuilla vieraili noin 30 000 kävijää ja ääniä annettiin lähes 45 000.

Ystävä kannusti osallistumaan kilpailuun

”Huomasin kilpailun mainoksen Facebookissa ja kaverini kannusti minua osallistumaan. Biisi oli jo valmiina, mutta kilpailua varten kuvasimme siihen videon”, juuri valittu voittaja kertoo.

Palkinnoksi Tiger Hoods pääsee esittämään Hiphop Allstarsin kanssa yhden kappaleen festivaalin päälavalle. Palkintoon sisältyy myös biisin treenausta kokoonpanon kanssa sekä perehdytystä musiikkimaailman koukeroihin.

”Maailma kylässä -festarin yleisö tulee näkemään oikein energisen lavashow’n. Vaikka olenkin keikkaillut aiemminkin, tulee tämä olemaan suurin keikkani tähänastisista,” Tiger Hoods kuvailee innostuneena.

Metro FeatFest on osa Metro-lehden ja Maailma kylässä -festivaalin yhteistyökumppanuutta.

Maailma kylässä -festivaali, Metro-lehti ja Hiphop Allstars onnittelevat voittajaa sekä kiittävät kaikkia osallistumisesta ja äänestämisestä.

Hiphop Allstars & Metro FeatFest -voittaja Tiger Hoods Maailma kylässä -festivaalin päälavalla lauantaina 24.5. klo 14.30. Hiphop Allstars -kokoonpanon muodostavat Paleface, Stepa & Are, Solonen & Kosola, Sini Sabotage, Juno, Musta Barbaari ja Tommy Lindgren. Taustagroovet tarjoilee The Flamtastics.

Tiger Hoodsin kilpailuvideo: http://featfest.fi/tiger-hoods-poikamiesboxi/

FeatFest-verkkosivu: www.featfest.fi

Maailma kylässä on vuodesta 1995 lähtien järjestetty koko perheen ilmaisfestivaali. Se on yksi Suomen suurimmista festivaaleista ja suurin järjestö-, kehitysyhteistyö- ja monikulttuurisuustapahtuma. Festivaali tarjoaa musiikkia, tanssia, teatteria, taidetta, keskusteluja, kirjallisuutta, eksoottisista ruokaa ja monipuolista toimintaa. Viidestoista Maailma kylässä -festivaali järjestetään Kaisaniemen puistossa ja Rautatientorilla 24.–25.5.2014. Koko kulttuuriohjelma julkaistaan 9.4. ja asiaohjelma 23.4. maailmakylassa.fi