13.06.2018

Meripäiville oma olut ”Meripäiväolunen”

Paikallinen Kotka Steam Brewery on lanseerannut yhteistyössä Meripäivien kanssa historian ensimmäisen Meripäiväoluen, tuotenimeltään ”Meripäiväolunen”. Kotka Steam brewery on tuore kotkalainen panimotulokas, joka on toiminut Kotkan Höyrypanimolla alkuvuodesta 2018. Panimon ensimmäiset oluet ovat tulleet tällä viikolla vähittäismyyntiin ja toinen julkaistuista oluista on Meripäiväolunen.

Meripäiväolunen Steam Beer on raikas ja hedelmäinen lagerolut. Se on valmistettu perinteisen kalifornialaisen tyylin mukaan ja sopii sekä maultaan että kepeältä leikkisältä nimeltään loistavasti kesäolueksi.

”Pienpanimo-oluet ovat tällä hetkellä hyvin kysyttyjä ja olemme innoissamme Kotka Steam Breweryn kanssa tehtävästä yhteistyöstä. Erityisen hienoa on, että Meripäiväolusta on saatavilla nyt jo hyvissä ajoin ennen Meripäiviä, mm. alueen kaupoista. Meripäivillä sitä pääsee maistelemaan tänä vuonna ensimmäistä kertaa pystytettävässä pienpanimoravintolassa.” ohjelmapäällikkö/vt. kulttuurijohtaja Tiina Salonen kommentoi.

Meripäiväolusta on saatavilla ensimmäistä kertaa tällä viikolla 13.-16.6. järjestettävässä Lehmuskujan Fiesta -tapahtumassa. Tapahtumassa olutta myydään rajoitettu tynnyrin erä ja tynnyrin korkkaamisen ajankohdasta tiedotetaan panimon Facebook-sivuilla.

Lisäksi Meripäiväolusta on saatavilla tästä viikosta eteenpäin Kotkan alueen K-Marketeista ja K-Supermarketeista. Juhannuksen jälkeen Meripäiväolunen tulee myyntiin myös Kotka Steam Breweryn panimomyymälään, joka avataan Kotkan Höyrypanimolle.

 

Kaupat, joihin Meripäiväolusta on tilattu:

K- Marketit: Erkinkulma, Mussalo, Karhula, Hovinsaari, Aittakorpi, Hovila ja Korela.

K-Supermarketit: Hyvätuuli, Ykköstori, Torkkari, Koskituuli, Ruokamylly, Kanuuna ja Pooki.

www.meripaivat.com

Kotkan Meripäivät 26.-29.7.2018