17.04.2019

Meripäivien Yleisen Saunan lauteilla Danny, Suvi Teräsniska ja Jukka Poika

Kotkan Meripäivien suositut Yleisessä Saunassa -viihdekonsertit kuullaan jälleen tänä vuonna Meripäivien pääkonserttiareenalla, V2 satamahallissa torstaina 25.7. klo 20 ja perjantaina 26.7. klo 13. Liput konsertteihin ovat tulleet myyntiin tänään keskiviikkona.

Tänä vuonna lauteille nousee vihdoin suomalaisen iskelmätaivaan kiistaton tähti Danny, jonka ura on kestänyt jo yli 50 vuotta. Dannyn kuuluisimpia levytyksiä ovat Vähän ennen kyyneleitä, Tuulensuojaan, Seitsemän kertaa seitsemän, Kauan, Kesäkatu, Kuusamo jne. listaa voisi jatkaa loputtomiin. Junnu Vainion kanssa Danny teki huikeat 88 yhteistä kappaletta. Danny palkittiin Iskelmä-Finlandialla vuonna 2018 ja hänelle on myönnetty ensimmäisenä suomalaisena viihdetaiteilijana musiikkineuvoksen arvonimi vuonna 2002. Vain elämää-ohjelmassa Danny oli mukana vuonna 2018.

Hento kuiskaus, Jos menet pois, Täydellinen elämä, Pahalta piilossa sekä Kaksi yksinäistä. Nuoresta iästään huolimatta Suvi Teräsniskalla on pitkä ura ja viime vuodet kirkkaimpien tähtien joukossa. Hän on julkaissut kahdeksan albumia, joista kaksi on joulualbumeja. Kaikki albumit ovat myyneet vähintään kultaa. Elokuussa 2016 Teräsniska voitti Iskelmä-Finlandian. Yleissä Saunassa -konserteissa on tämän kesän ainutlaatuinen mahdollisuus kuulla muutoin keikkatauolla olevaa Teräsniskaa.

Jukka Poika on tullut tunnetuksi reggaetyyppisestä musiikistaan ja hittibiiseistään Silkkii, Älä tyri nyt, Mielihyvää ja Kylmästä lämpimään. Reggaen ohella hän on levyttänyt Veikko Lavin kappaleita (2008) ja Matti Jurvan tuotantoa (2013). Tämän vuoden alkupuolella on radioissa soinut ahkerasti Juha Tapion hitti Se Tekee Hyvää, kappaleella feattaa reggaetähti Jukka Poika.

”Erittäin hieno ja monipuolinen kattaus artisteja. Danny on legenda joka on tehnyt yhteistyötä Junnun kanssa ja saamme varmasti kuulla sekä ikimuistoisia tulkintoja että tarinoita.” sanoo tuttuun tapaan konserteissa orkesteria johtava Kalle Torniainen ja jatkaa: ”Suvi taas on monen mielestä suomen paras naislaulaja ja odotan innolla mitä saamme Junnun isoista balladeista irti. Saattaa jopa olla, että kyyneleiltäkään ei vältytä. Jukan kanssa laitetaan bileet pystyyn, se on aivan selvä asia. Saa nähdä miltä vaikkapa panaman konsuli kuulostaa pienellä reggae vivahteella maustettuna!”

Yleisessä Saunassa -konserteissa kuullaan huippumuusikoista koostuvaa Kalle Torniaisen bändiä, jossa soittavat lisäksi Lenni-Kalle Taipale, Ako Kiiski, Peter Enberg ja Petri Ikkelä. Konsertin juontaa ja isännöi Otto Kanerva.

Yleisessä Saunassa -viihdekonsertit järjestetään Kantasatamassa V2 areenalla torstaina 25.7. klo 20 ja perjantaina 26.7. klo 13. Konserttiin on myynnissä eri hintaisia katsomopaikkoja ja liput maksavat alk. 36,50 €. Liput myy Tiketti, Merikeskus Vellamo sekä Kotkan kaupungin asiakaspalvelupiste Ruori.

Meripäivien V2 areenalla kuullaan Yleisessä Saunassa -konserttien lisäksi perjantai- ja lauantai-illoissa jo aikaisemin julkaistuja kotimaisen musiikin kovia nimiä kuten Elastinen, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, Olavi Uusivirta, Vesta sekä ”Kiihkeät tuulet – naiset ja erotiikka” -erikoiskonsertti.

Lisätietoja www.meripaivat.com