06.08.2021

Matti Salmisen mestarikurssin päätöskonsertti huipentaa Taidekeskus Salmelan kesän

Matti Salmisen mestarikurssin päätöskonsertti järjestetään ennakkotiedoista poiketen katetuissa ulkotiloissa Salmelan Puistonäyttämöllä sunnuntaina 15.8. klo 14.00 turvavälein, katsomokapasiteetista on käytössä vain neljäsosa. Tilaisuus on siirretty kirkosta Puistonäyttämölle turvallisuussyistä.

Taidekeskus Salmela järjestää ensimmäisen mestarikurssin oopperalaulajille, kurssin opetuksesta vastaavat professori Matti Salmisen lisäksi oopperalaulaja, lauluakatemian taiteellinen johtaja Juha Uusitalo ja Wagner-asiantuntija Pekka Asikainen. Matti Salmisen valitsemat kurssin osallistujat ovat Erik Rousi, Kaisa Kraft, Maria Turunen, Matti Turunen, Olavi Suominen ja Markus Suihkonen.

Mestarikurssin oppilaat esiintyvät Armaan Madarin ja Pekka Asikaisen säestäminä kurssin päätöskonsertissa Salmelan Puistonäyttämöllä, jonka päättää mestareiden ja oppilaiden yhteisesitys. Tämä konsertti huipentaa samalla koko Salmelan kulttuurikesän 2021. Taidekeskus Salmela kiittää Anita ja Olavi Seppäsen Muistosäätiötä osallistumisesta mestarikurssin järjestämiseen.

Mestarikurssille 13.-15.8. voi hakeutua passiivioppilaaksi kuuntelemaan opetusta. Kurssipäivät ovat pe 13.8. ja la 14.8. ja ne tapahtuvat Mäntyharjun kirkossa. Ilmoittautumiset hanna.hoikka(at)taidekeskussalmela.fi

Taidekeskus Salmela on avoinna joka päivä 15.8. asti klo 11-18

Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalo avoinna joka päivä 15.8. asti klo 11-17

www.taidekeskussalmela.fi