12.01.2016

Marketta Kokkonen Urkuyön ja Aarian puheenjohtajaksi

Urkuyö ja Aaria -festivaalia Espoossa järjestävä Urkuyö ja Aaria ry on valinnut uudeksi hallituksensa puheenjohtajaksi kaupunkineuvos Marketta Kokkosen. Kokkonen jäi eläkkeelle Espoon kaupunginjohtajan virasta vuonna 2011 toimittuaan tehtävässä 15,5 vuotta. Työelämänsä aikana Kokkonen toimi kuntahallinnon erilaisissa tehtävissä yhteensä runsaat 30 vuotta ja tätä ennen yksityisellä sektorilla noin 10 vuotta, josta pisimmän jakson hän työskenteli pankkialalla.

Viime vuosina Marketta Kokkonen on toiminut hallitusammattilaisena muun muassa Solidiumin ja Finnish Consulting Groupin hallitusten jäsenenä, Kaisa Kallion kansalaislahjasäätiön hallituksen ja ammatillisen koulutusjärjestön (AMKE ry) puheenjohtajana. Urkuyö ja Aaria myönsi Marketta Kokkoselle yhdistyksen kunniajäsenyyden festivaalin 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi kesällä 2015.

Urkuyö ja Aaria ry:n hallituksen jäseniksi valittiin Pia Bengts, Pålle Björklund, Petri Koivusalo, Timo-Juhani Kyllönen sekä Aleksij Mirolybov ja varajäseneksi Jukka Okkonen.

Urkuyö ja Aaria -festivaali järjestetään 31. kerran 2.6.–25.8.2016 Espoon tuomiokirkossa. Taiteellisen johtajan Hannu Norjasen suunnittelema ohjelma julkistetaan helmikuussa.

www.urkuyofestival.fi