31.05.2019

Maria Ylipää esiintyy Ruissalon telakalla osana Turun musiikkijuhlien juhlavuoden ohjelmaa

Turun musiikkijuhlat järjestetään 8.-22. elokuuta järjestyksessään 60. kerran. Juhlavuoden kunniaksi ohjelmassa on yli 40 konserttia ja tapahtumaa. Festivaali järjestää vielä yhden uuden konsertin kovan kysynnän vuoksi.

”Yleisö on ottanut tämän kesän ohjelmiston todella hyvin vastaan ja osa konserteistamme on jo ennen kesää loppuun varattuja. Kevyemmän musiikin konsertit Ruissalon upealla tapahtumatelakalla ovat suuressa suosiossa ja tästä syystä haluamme järjestää sinne vielä yhden konsertin, kun siihen tuli yllättäen mahdollisuus”, kertoo Turun musiikkijuhlasäätiön toimitusjohtaja Liisa Ketomäki.

 

Konsertin tiedot:

tiistai 20.8. klo 18:00

Ruissalon Telakka, Westin-sali

Maria Ylipää & friends

Maria Ylipää, laulu

Niko Kumpuvaara, harmonikka

Marzi Nyman, kitara

Ville Herrala, kontrabasso

 

Monipuolisena näyttelijänä ja laulajana tunnettu upeaääninen näyttelijä-laulaja Maria Ylipää tarjoaa yhdessä unelmatrionsa kanssa kuulijoilleen suuria tunteita ja lennosta vaihtuvia tunnelmia sisältävän konsertin, joka koostuu estradi- ja teatterimusiikin klassikoista sekä sävelletystä suomalaisesta runoudesta. Illan aikana kuullaan mm. chansonia á la Édith Piaf ja Jacques Brel, saksalaista kabareemusiikkia Friedrich Hollaenderin kynästä, suomalaista runoutta Anna-Mari Kähärän säveltämänä sekä otteita Marzi Nymanin Marialle ja Niko Kumpuvaaralle säveltämästä laulusarjasta.

Juhlavuottaan viettävä Turun musiikkijuhlat järjestää konsertin yhteistyössä 80-vuotisjuhlavuottaan viettävän turkulaisen Autokiilan kanssa.

Konsertin lipunmyynti alkaa perjantaina 31.5.2019 klo 10.

 

Lipunmyynti

Turun musiikkijuhlien lippuja myy Lippupiste kaikissa Lippupisteen toimipaikoissa ja R-kioskeilla kautta maan sekä osoitteesta www.lippu.fi.

Lippujen varaus- ja myyntipalvelu sekä ostamisen neuvonta, puh. 0600 900 900. Puhelun hinta 1,98 €/min + mpm/pvm (Palvelu on avoinna ma-la klo 9-21, su klo 10–18).

Lippuja konserttiin voi ostaa myös Turun Konserttitalon Turun filharmonisen orkesterin lipunmyynnistä (Aninkaistenkatu 9) to-pe klo 12-16: Puh. (02) 262 0333, kulttuuri.myynti@turku.fi. Varauksia otetaan vastaan myös Turun musiikkijuhlien toimistossa: 02 262 0812, info@tmj.fi.

Turun musiikkijuhlat järjestetään 8.-22.8.2019.

www.turunmusiikkijuhlat.fi