15.06.2009

Mafalda Arnauthin Jyväskylän Kesän konsertteihin vielä lippuja

Portugalilainen fadolaulun maailmantähti Mafalda Arnauth konsertoi Jyväskylän Kesässä tiistaina 7.7. ja keskiviikkona 8.7.2009. Molempiin konsertteihin on vielä lippuja tarjolla. Kysy myös illallispaketteja.

Mafalda Arnauth on karismaattinen tulkitsija, jonka upea ääni on valloittanut yleisöjä Portugalin lisäksi useissa muissa Euroopan maissa. Nyt Arnauthin katkeransuloista iloa ja väistämätöntä kohtaloa peilaavaa fadoa on mahdollisuus kuulla ensimmäistä kertaa Suomessa, Jyväskylän Kesässä.

Flor de Fado on Mafalda Arnauthin uusin konsertti, joka sai ensi-iltansa Meksikossa. Levy Flor de Fado ilmestyi lokakuussa 2008. Arnauth ammentaa vaikutteensa sekä perinteestä että aikamme musiikista. On sanottu, että hänen jokainen laulunsa on kuin kukka, joka löytää juurensa, avautuu hiljalleen ja paljastaa yksilöllisyytensä – niin kuin jokainen meistä.

Arnauth itse kuvailee Flor de Fadoa ”puutarhaksi, jossa herkkyys, rakkaus, kauneus ja olemassaolon tinkimätön luonne kukoistavat” Kukkien herkkyyttä korostaa myös lavastus, joka paljastuu ja kehittyy sekin vähitellen konsertin aikana. Musiikillisen elämyksen takaavat Arnauthia säestävät Portugalin eturivin muusikot.

jyväskylän Kesä järjestetään 7.-12.7.2009.

Etusivu