30.07.2018

Lieksan Vaskiviikon konserttien kävijämäärissä nousua

Lieksan Vaskiviikko järjestettiin 20.- 28.7. Ohjelmistossa oli 20 konserttia ja 11 pihasoittoa sekä oheisohjelmaa, mm Tuubanheiton MM-kilpailut. Vaskiviikon taiteellinen johtaja Jouko Harjanne summasi viikkoa seuraavasti: ”Lieksan Vaskiviikko oli taiteellisesti onnistunut festivaali.”

Lieksan Vaskiviikko ylitti lipunmyynnin tavoitteensa ja kasvatti konserteissa kävijöiden määrää. Kokonaisuudessaan maksullisissa konserteissa kävi noin 5900 ihmistä, joka on noin 7% enemmän, kuin viime vuonna. Lieksan Vaskiviikon vt. toiminnanjohtajaksi ”liikkuvaan junaan” hypännyt Cecilia Riikonen on tyytyväinen lopputulokseen.

Kaartin soittokunta Lieksan Kirkossa ja Seraph Brass Mätäsvaaran kaivoslaguunissa keräsivät ennätysyleisöt. Toista kertaa Kulman salissa pidetyt konsertit keräsivät myös toivotun yleisömäärän. 

Lieksan Vaskiviikko kiittää lämpimästi kaikkia asiakkaita, talkoolaisia, esiintyjiä, opettajia, oppilaita ja Lieksan kaupunkia sekä muita yhteistyökumppaneita. Teimme yhdessä hienon festivaalin!

Toivottavasti näemme teidät jälleen runsain joukoin ensi kesänä, kun Vaskiviikko juhlistaa 40- vuotista taivaltaan.

Vuoden 2019 Lieksan Vaskiviikko järjestetään 26.7- 3.8.2019 ja silloin teemasoittimena on pasuuna.

Vaskiviikon toimisto on auki vielä arkisin 31.7-3.8 klo 9-15 ja 6.8- 24.8 ma 9-17 sekä ti-pe 9-15.

www.lieksabrass.com