04.04.2019

Lastenteatterin helmet Kuulakseen

Vuoden Festivaaliksi 2019 valittu Lasten Teatteritapahtuma Kuulas valtaa toukokuussa Kouvolan! Koko perheen nelipäiväinen tapahtuma kokoaa 15.–18.5. yhteen maamme parhaat lastenteatteriesitykset ja tarjoaa huippuosaamista niin teatterin, tanssin, sirkuksen, näyttämömusiikin kuin oopperankin alueilta.

Myös nuoria esiintymässä ammattilaisten joukossa

Festivaalin esiintyjiksi on valittu 11 ammattiteatteria sekä useita nuortenteatteriryhmiä eri puolilta Suomea. Ohjelmatarjontaa on kaikenikäisille vauvoista leikki- ja kouluikäisiin lapsiin sekä nuoriin saakka ja myös aikuisille riittää nähtävää! Mukana ovat muun muassa nostalgiset eläinhahmot Gommi ja Pommi lastenkonsertillaan sekä Pikkukakkosesta tuttu Varamummo. Katso koko ohjelma: www.kuulas.info.

Tapahtuman päänäyttämönä toimii Kuusankoskitalo, ja lisäksi esityksiä on Kouvolan Teatterissa ja Taideruukissa. Maksullisen ohjelman lisäksi on ilmaisia ulkoilmaesityksiä ja lasten työpajoja.

Lipunmyynti alkaa 8.4. netissä

Lippujen ennakkomyynti käynnistyy NetTicketissä maanantaina 8.4. kello 11. Lippuja saa aluksi vain netistä ja festivaaliviikosta 13.5. alkaen Kuusankoskitalolta. Hinnat ovat samat joka myyntikanavassa (611 euroa).