30.01.2014

Lastenkirjailija Timo Parvela Lahden Lasten Talvikarnevaaleille

Timo Parvela – yksi tämän hetken luetuimmista suomalaisista lasten- ja nuortenkirjailijoista – vierailee Lahden Lasten 31. Talvikarnevaaleilla lauantaina 1.2. Parvela esiintyy Pikkuteatterilla pidettävässä Maukka ja Väykkä -tarinakonsertissa, jossa mukana ovat myös harmonikkataiteilija Niko Kumpuvaara sekä näyttelijät Lotta Kuusisto ja Paavo Kerosuo.

Kahden Maukka ja Väykkä -kirjan lisäksi Parvelan tuotannosta viime vuosina suureen suosioon ovat nousseet ala-astemaailmaan sijoittuvat, elokuviksikin filmatut Ella-kirjat.

————–

Maukka ja Väykkä -tarinakonsertti

Pikkuteatterilla la 1.2. klo 15

Maukka ja Väykkä on kirjailija Timo Parvelan kirjoittama kertomussarja ystävyydestä ja erilaisuuden tunnistamisesta sekä hyväksymisestä. Tarinakonsertti koostuu kirjailijan itsensä lukemista teksteistä, näyttelijöiden lukemista teksteistä, näytellyistä katkelmista sekä lauluista.

Tarinakonsertin esiintyjät ovat kirjailija Timo Parvela, harmonikkataiteilija Niko Kumpuvaara sekä näyttelijät Lotta Kuusisto ja Paavo Kerosuo. Tarinakonsertti on inspiroiva kohtaaminen esiintyjien ja yleisön välillä.

Tarinakonsertti sopii kaikille, joille tarinoiden kuuleminen on tärkeää.

Esityksen kesto n. 45 min.

Lahden Lasten Talvikarnevaalit järjestetään 25.1.-9.2.2014.

http://www.lahti.fi/talvikarnevaalit