29.11.2008

Lasten Suvisoiton levyllä on mukana yli 70 lasta ja aikuista

Lokakuussa 2008 äänitetty Lasten Suvisoiton ensimmäinen levy Käyn laulamaan julkaistaan Sysmän Teatteritalolla lauantaina 29.11.2008 klo 12. Mukana levyllä on yli 70 lasta ja aikuista.

Kesällä 2008 järjestetty Musiikki ja luovuus -leiri huipentui musiikkisatunäytelmään, joka toteutettiin Lasten Suvisoiton leiriläisten ja Sysmän Suvisoiton ammattitaiteilijoiden yhteisproduktiona. Musiikkisatunäytelmä perustui Mika Waltarin Satuun kuninkaasta, jolla ei ollut sydäntä.

Levylle on äänitetty kolme näytelmässä esitettyä laulua: Käyn laulamaan (säv. & san. Veli-Matti Karén, sov. Jukka Jokitalo), Linnan portilla (säv. Soili Perkiö, san. Hannele Huovi, sov. Jukka Jokitalo) ja Kuningas EI (säv. & san. Tuure Kilpeläinen, sov. Jukka Jokitalo). Levyn äänityksestä ja miksauksesta vastaa Tomi Malin (Pajularecords Oy). Leiriorkesteria ja leirikuoroa johtaa kapellimestari ja kuoronjohtaja Jukka Jokitalo. Äänitystilana käytettiin Sysmän Teatteritalon akustiikastaan kiitettyä salia.

Lauantaista 29.11. alkaen levy on myynnissä Sysmän Kirjakaupassa ja sitä voi myös tilata Lasten Suvisoiton www-sivujen (www.lastensuvisoitto.com) kautta. Levy maksaa vain 5 euroa. Kaikki levystä saadut tulot käytetään lasten ja nuorten musiikki- ja taidekasvatuksen hyväksi.

Sysmän Suvisoitto järjestetään seuraavan kerran 26.6.-4.7.2009.

Lisätiedot ja levyn promootiokappaleiden tilaukset:
Matti Karhos, p. 040 836 6647, matti.karhos@sysmansuvisoitto.com
www.lastensuvisoitto.com

Levyn nimikappale on kuunneltavissa alla olevassa nettiosoitteessa.

http://www.mikseri.net/artists/lastensuvisoitto2008.114194.php