15.01.2019

Salo – Lasten Laulukaupunki: Uusien lastenlaulujen sävellyskilpailu on taas käynnissä

Salossa ovat lastenlaulut edelleen valttia! Lasten Laulukaupunki ry järjestää kesäkuun alussa perinteiset Lastenlaulufestivaalit jo 29. kerran ja yhtenä tunnettuna osana tapahtumaa toteutetaan myös kaikille lauluntekijöille avoin uusien lastenlaulujen sävellyskilpailu. Kilpailun sadosta tuotetaan järjestyksessään 24. Salossa Soi -tallenne.

Lastenmusiikissa on aina lapsuuden aito arvostaminen olennaista. Kilpailuun lähetettävien laulujen teemaa ei tänä vuonna mitenkään rajata, kunhan aiheet ovat lasten maailmasta ja laulua voivat laulaa lapset tai niitä voidaan laulaa lapsille. Kaikki upeat ideat voi siis nyt viimeistellä uusiksi lastenlauluiksi!

Kilpailuaikaa on 18.2.2019 saakka. Kilpailuun lähetettävän demon ei tarvitse olla studiossa tehty, pelkästään laulettu versiokin riittää. Lisätietoja kilpailuun liittyen saa sähköpostitse info@lastenlaulukaupunki.fi.

Finaaliin valituista lauluista tehdään tallenne ”Salossa Soi 24”, jolle tulee lauluista myös karaoketaustat. Värikkäässä finaalikonsertissa, Salossa 8.6.2019, säestyksenä käytetään taustanauhaa. Lauluosuudet ovat finaalissa live-esityksiä ja lavashow myös visuaalisesti riemukasta katsottavaa. Finaalikonsertissa tuomaristo valitsee voittajat ja yleisö äänestää suosikkinsa.

Voittaja saa 1400 €:n palkinnon ja toiselle sijalle yltänyt saa 700 €. Kolmas palkinto on 25 kpl tuoreita äänitallenteita.

”Sävel vaihtuu ja laulajat, mutta ei katoa laulu. Se jää.” – Uuno Kailas