28.11.2018

Lasten Laulukaupungin vuosi huipentuu jouluun

Lasten Laulukaupungin vuoteen on mahtunut paljon tapahtumia ja viimeisenä vielä valaistaan ensimmäisenä adventtina 2.12. Salon perinteinen Joulukatu ja järjestetään iloiset Hyvänmielentorin joulumyyjäiset yhdessä yhdistysten, seurojen, järjestöjen ja koululuokkien kanssa.

Sunnuntaina klo 12-17 on Salon torilla myyntikojuissa hauska ja värikäs kattaus melkein mitä tahansa. Sieltä voi löytää monenmoisia herkkuja, koristeita, käyttötavaraa ja taatusti iloisen ja lämminhenkisen tunnelman.

Torin esiintymislavalla on ohjelmaa koko iltapäivän, juontajana on Amelie Lindholm:
12.30 Ihme ja Kumma 13.00 Viihdelaulajat 13.30 Salon musiikkiopiston laulajat, opettaja Maarita Luojus 14.00 Sirpale, nuorten bändi, opettaja Arto Pasio 14.45 Tonttuakrobaatit, TuAmk:n sirkuslinjalta: Siiri Lehtiö ja Jessica Kangas 15.00 Salon Ukuleleorkesteri, johtaja Rauni Rokka 15.30 Kohtuuden joulun julistus, Ida Korhonen 15-17 Karvakaverikoirat ovat torilla rapsuteltavina.

Oskarinkadulta lähtee liikkeelle jouluinen kulkue klo 16. Kulkueen edetessä kaupungin läpi, syttyvät jouluvalot. Valojen sytyttäjinä on Alhaisten koulun oppilaita opettajansa Liisa Jännäri-Juvan kanssa. Kulkueessa nähdään Joulupukin ja Salkkunan kanssa ainakin päiväkoti Aurinkoleijonan lapsia, Salon Leiriveikkojen ja Leirisiskojen partiolaisia ja rumpuryhmä, Salon Naisvoimistelijoiden paraatitytöt, Karva-Kavereiden koiria, Kaapo-ruuna ja Anu sekä Otso-nalle. Joulumieltä pursuava kulkue saapuu Salon torille, jossa kuullaan Lasten Joulurauhan julistus ja Joulupukin tärkeimmät ajatukset salolaislapsille.