29.06.2015

Lasten Kuhmo – Hilpeä heinäkuu jo yhdeksännen kerran

KESÄMUUSIKOITTEN SUURI LASTENKONSERTTI 30.6.

Kuhmolaisten toimijoitten organisoima laaja Hilpeä heinäkuu –tapahtuma alkaa Kuhmossa jo yhdeksännen kerran ja se tuo lapsille ja perheille lähes 80 tilaisuuden tarjonnan.  Puuhaa riittää heinäkuun jokaiselle päivälle.  Musiikin ohella tarjolla on liikuntaa, luontoa, historiaa, perinteitä ja vaikka mitä.  Tietoja tapahtumatarjonnasta on saatavilla esitteissä ja verkkosivuilla www.lastenkuhmo.fi sekä tietysti eri järjestäjätahojen oman tiedotustoiminnan kautta.

 

Kuhmon Kesämuusikot ovat joka kesä panostaneet voimakkaasti Hilpeän heinäkuun avaavaan lastenkonserttiin.  Lähes 20 kesämuusikkoa on nytkin mukana musisoimassa otsikolla Kadonneen aarteen metsästys.  Musiikillinen tarina vie aarteen etsijöitä ympäri maailmaa.  Konsertti on Kuhmo-talon Lentua-salissa to 30.6. klo 18.00 ja sinne on vapaa pääsy.

Konserttiin kutsutaan paikalle paitsi lapsia myös muuta perhettä.  Valtaosin Hilpeän heinäkuun tilaisuudet ovat maksuttomia, mutta joihinkin liittyy pääsylippu, osallistumismaksu tai ilmoittautuminen. Näistä löydätte lisätietoja esitteestä tai verkkosivuiltamme.

Tapahtuman markkinointia ovat tukeneet Kuhmon Osuuspankki ja Paikallislehti Kuhmolainen.

Hilpeän heinäkuun esite on ilmestynyt ja sen graafisesta suunnittelusta on jälleen vastannut Klaus von Matt.

Hilpeää heinäkuuta ovat mukana järjestämässä myös Kuhmon Kamarimusiikki ja Musiikkijuhla Sommelo.