02.03.2021

Lailan esitykset Oulun Musiikkijuhlilla siirtyvät

Vallitsevasta koronavirustilanteesta johtuen Suomen Kansallisoopperan Laila-teoksen esitykset Oulun Musiikkijuhlilla 15.-27.3.2021 Oulun teatterin Pikisalissa joudutaan perumaan ja siirtämään mahdollisesti syksyyn.

Esitykset pyritään järjestämään myöhemmin tämän vuoden aikana ja korvaavista esityksistä tiedotamme heti, kun uudet päivämäärät ovat tiedossa.

Ostetut liput voidaan siirtää uusiin, korvaaviin esityksiin ja lipun ostaneisiin ollaan yhteydessä sähköpostitse. Ostetut liput on myös mahdollista vaihtaa Oulun Musiikkijuhlien arvolippuun tai lahjakorttiin tai lunastaa takaisin Ticketmasterin myyntipisteistä tai verkkosivulta 30.4.2021 mennessä.

Tarkemmat lippujen palautusohjeet löytyvät tästä linkistä.

www.omj.fi

Oulun Musiikkijuhlat on vuosittain kevättalvella järjestettävä musiikkifestivaali, joka täyttää kaupungin kansainvälisillä ja kansallisilla artistivierailla. Musiikkijuhlien ohjelmistoon kuuluu laaja kattaus klassisen ja rytmimusiikin konsertteja sekä yhteistuotantoja, joissa nähdään myös nykysirkusta ja tanssia. Festivaalin taiteellisena johtajana toimii viulisti, kapellimestari ja säveltäjä Jaakko Kuusisto. Maaliskuussa järjestettävän Oulun Musiikkijuhlat -festivaalin lisäksi Oulun musiikkijuhlasäätiö tuottaa konserttisarjoja ja yksittäisiä musiikkitapahtumia ympäri vuoden.