16.05.2019

Kymen Sanomat goes Meripäivien Kotka-lava

Yleisön suosikki, ja viimeisten kuuden vuoden aikana paikkansa meripäivätarjontaan vakiinnuttanut Kotka-lava on tänä vuonna Kymen Sanomien Kotka-lava. Kotkan kauppatorilla sijaitsevalla huippusuositulla lavalla nähdään ja kuullaan torstaista lauantaihin tasokasta paikallista ohjelmaa aamusta iltaan. Ohjelma koostuu mm. musiikista, tanssista, runoista, tarinoista ja skumppa- sekä bissejoogasta. Perinteisesti tasokkaan paikallisen ohjelman lisäksi pääsemme kurkistamaan kulissien taakse ja kuulemaan mielenkiintoisia tarinoita Meripäivävieraista Kymen Sanomien toimittajien johdattelemana Meet & Greet -hetkissä.

Uutena ohjelmanumerona lavan valloittaa tänä vuonna Kotkan kaupunkistrategian arvoista ideansa saaneet Ilmarakastamisen SM-kisat. Rakastamisen tapoja on monia ja lavalle haetaan rohkeita heittäytyjiä näyttämään yleisölle omat rakastamisen tapansa. Voittaja kruunataan ensimmäiseksi ilmarakastamisen Suomen mestariksi. Kisaan voi ilmoittautua osoitteessa meripaivat@kotka.fi.

Kotkan kaupunki täyttää tänä vuona 140 vuotta, ja Kymen Sanomien Kotka-lavalla voikin testata lauantaina Kotka-tietämyksensä leikkimielisessä tietovisassa. Kisailuun voi osallistua yksin tai tiimissä ja ilmoittautuminen tapahtuu paikanpäällä.

Lavan musiikkitarjonta on tänäkin vuonna runsasta ja monipuolista. Päivällä kuullaan eri tyylejä aina Flangersin tanssimusiikista JTG:n maailmanmusiikkiin, jossa on vaikutteita niin soulista, bluesista, reggaesta, folkista kuin afro-rockista. Kotka-lavan illoissa tunnelman räjäyttää kattoon upeat bilebändit HERO, Korkkarit Kattoon ja Kuokkavieraat.

Kymen Sanomien Kotka-lavaa emännöi upea näyttelijä Pia Lunkka. Ohjelma on pääsymaksutonta ja ohjelmaa on aina torstaipäivästä lauantaihin klo 24 asti (klo 21 jälkeen alueelle on ikäraja 18 vuotta).

Kokonaisohjelma löytyy osoitteesta:

https://www.meripaivat.com/ohjelma/ohjelmaa-koko-perheelle/kymen-sanomat-goes-kotka-lava/

Kotkan Meripäivät järjestetään 25.-28.7.2019.

Muutokset ja lisäykset ovat mahdollisia.